A Sun szerint José Mourinho visszavárja Hernan Crespót

Vágólapra másolva!
2007.04.12. 12:13
Bár Hernan Crespo nem akar a Chelsea-nél futballozni, a londoniak menedzsere, José Mourinho mindenképpen vissza akarja őt rendelni a következő szezonra. A portugál szakembernek főleg 2008 elején lesz szüksége a csatárra, amikor Didier Drogba és Salomon Kalou az Afrika-kupán vesz részt.

A Sun című angol bulvárlap szerint José Mourinho számít Hernan Crespo szolgálataira a következő szezonban, így az Olaszországba kölcsönadott argentin játékosnak mindenképpen vissza kell térnie a szigetországba.

A portugál szakember már a következő szezonra is gondol, és az Internazionaléban játszó dél-amerikai is szerepet játszik a terveiben. Főleg azután, hogy a 2008 elején két támadója, Didier Drogba és Salomon Kalou sem lesz a csapatnál az Afrikai Nemzetek Kupája miatt.

Crespónak azonban esze ágában sincs visszatérni Angliába, ügynöke azon fáradozik, hogy a milánói klub végleg megvegye a támadót.

„Megértem Crespo ügyének az emberi oldalát, de az üzlet az üzlet” – nyilatkozta Mourinho.

„Crespo a miénk, és egy csatárra szükségem van. Drogba és Kalou az Afrika-kupa idején nem áll rendelkezésre, nekem pedig szükségem van egy ilyen képességű csatárra, mint Hernan.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik