Arséne Wenger hazugnak nevezi a Ligakupa fináléjának partjelzőjét

Vágólapra másolva!
2007.03.01. 11:33
Hazugnak nevezte a partjelzőt Arséne Wenger, az angol élvonalban szereplő Arsenal csapatának vezetőedzője, miután a Chelsea elleni Ligakupa fináléjában a játékvezető kiállította Emmanuel Adebayort, az „ágyúsok” csatárát.
Arséne Wenger védi Adebayort
Reuters
Arséne Wenger védi Adebayort
Arséne Wenger védi Adebayort
Reuters
Arséne Wenger védi Adebayort

Szavazás

Ön szerint ki lesz az angol bajnok 2007-ben?

Írja be az itt látható számot!
Az Arsenal menedzsere továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Adebayor csupán áldozata egy hibás azonosításnak.

A togói támadó felebezett a döntés ellen, azonban az FA elutasította azt. Erre Wenger csupán ennyit mondott.
„Nem értünk egyet ezzel az állítással. Úgy gondolom, ez hazugság.”

„Adebayor nem ütött meg senkit, szóval amikor a partjelző azt mondja, hogy igen, akkor hazudik – folytatta a francia szakember. Voltak játékosok, akik akkor ütöttek, és még csak meg sem vádolták őket”

„Nem értek egyet a mérkőzésről szóló hivatalos jelentés egyes részeivel, melyeket az asszisztens állításaira alapoznak. Ez egy hazugság – egy totális hazugság – tette hozzá Wenger. – Azt mondja, hogy Adebayor megütötte Lampardot. Szeretném, ha Lampard is azt mondaná, hogy Adebyor megütötte őt.”

„Érdekes, hogy körülbelül húsz ember verekedett, és csak az Arsenal-játékos az, aki bűnös? Eléggé hihetetlen, de talán ez a saját módszerük arra, hogy igazságot szolgáltassanak. Személy szerint nem értek egyet a szövetség engedékenységével, és a nagyon „szelektív” nézőpontjával. Nagyon nehéz ezt elfogadni.”

Adebayor egyébként hárommeccses eltiltást kapott, így ki kellett hagynia a Blackburn elleni megismételt FA-kupa mérkőzést, amelyen az „ágyúsok 1-0-s vereséget szenvedtek.

Egyébként mind az Arsenalt, mind a Chelsea-t megvádolta a szövetség normasértő viselkedéssel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik