Elmebetegnek nevezte Sepp Blattert Buzsákyék edzője

Vágólapra másolva!
2007.01.08. 14:37
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) előtt kell felelnie Ian Hollowaynek, a Plymouth Argyle edzőjének. A szakvezető a Southampton elleni meccsük után idiótának és elmebetegnek nevezte a FIFA elnökét.
Ian Hollowaynek az FA előtt kell magyarázatot adnia
Ian Hollowaynek az FA előtt kell magyarázatot adnia
Ian Hollowaynek az FA előtt kell magyarázatot adnia
Ian Hollowaynek az FA előtt kell magyarázatot adnia
Nagyon csalódott volt a Southampton elleni 1-1-et követően Ian Holloway, a másodosztályú Plymouth labdarúgócsapatának menedzsere. A szakvezető a meccs utáni nyilatkozatában élesen bírálta is – Sepp Blattert, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökét.

A svájci sportvezető azzal vívta ki Buzsáky Ákos edzőjének haragját, hogy megváltoztatta a lesszabályt.
„Sepp Blatter: te egy idióta vagy! Állítsd vissza a szabályokat olyanra, amilyennek lenniük kell! Ez egy komplett elmebeteg!” – mondta többször is Holloway a mérkőzés után.

„Miért nem lehet visszaállni a régi szabályhoz? Vagy lesen vagy, vagy nem. Ennyi. Az új szabály meg a játékvezető kezébe adja a döntést. Miért nem lehet úgy használni a lesszabályt, mint amikor még én is futballoztam.”

A „szentek” elleni meccsen a Plymouth a mérkőzés hajrájában betalált a kapuba, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette azt.

Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) szóvivője a BBC-nek nyilatkozva elmondta, hogy Ian Hollowaynak magyarázatot kell adnia a kijelentéseire.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik