Gera lába még fáj, de vállalta a játékot

Vágólapra másolva!
2006.11.26. 16:14
Sérülése után újra pályára lépett Gera Zoltán. A magyar játékos csereként kapott lehetőséget az utolsó félórában, mivel a West Bromwich hátrányban volt a Stoke ellen, ám végül nem szakadt meg a birminghamiek rossz sorozata, akik 1982 óta nem tudtak nyerni a "City" otthonában.
Gera Zoltán Albrechtsent váltotta, de ő sem tudott egyenlíteni
Gera Zoltán Albrechtsent váltotta, de ő sem tudott egyenlíteni
Gera Zoltán Albrechtsent váltotta, de ő sem tudott egyenlíteni
Gera Zoltán Albrechtsent váltotta, de ő sem tudott egyenlíteni
A magyar futballistát a kispadra ültette le edzője a Stoke City elleni idegenbeli meccs előtt, ám mivel a korábbi Manchester United- és Southampton-védő, Danny Higginbotham büntetőjével vezetést szerzett a Vass Ádámot is a soraiban tudó Stoke, Tony Mowbray beküldte Gerát.

"Sajnos az első félidőben egyértelműen jobb volt az ellenfelünk, amely egy jogosnak mondható büntetővel szerzett vezetést a játékrész hajrájában - nyilatkozta Gera Zoltán. - A fordulás után már jobban futballoztunk. Előzetesen abban maradtunk edzőmmel, hogy csak akkor küld pályára, ha bajban lesz a csapat. Nos, erre sor került, az utolsó félórában már én játszottam Albretchtsen helyett. Ekkor már szinte mindent a támadásra tettünk fel, én jobbszélsőt játszottam."

"Mögöttem az a Greening futballozott, aki inkább szintén támadóbb szellemű játékos. Támadgattunk is, voltak lehetőségeink is, de sajnos igazán komoly ziccerbe nem kerültünk. Nekem is volt egy fejesem: egy beadás után sikerült megelőznöm a védőmet, ám sajnos a labda középre ment. Talán egy ha egy picit sikerült volna jobban helyeznem, akkor nem védte volna a kapus. Sajnos nem sikerült egyenlitenünk, igy a hazaiak egy büntetővel megnyerték a meccset. Magam részéről annak örülök, hogy sikerült visszatérnem sérülésem után. A lábam még nem tökéletes, de javult az állapotom, remélem, a következő napokban sem lesz gond."

"A meccs után egyébként találkoztam Vass Ádámmal, aki a Stoke-nál futballozik. Beszélgettünk egy jót, nagyon szimpatikus srácot ismertem meg a személyében. Ő most sérüléssel bajlódik, úgyhogy bízom benne, legközelebbi találkozásunkkor mindkettőnknek több oka lesz az örömre.."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik