Tomas Rosicky az Arsenalban folytatja

Vágólapra másolva!
2006.05.23. 11:44
Tomas Rosicky, a cseh válogatott irányító középpályása a hírekkel ellentétben nem az Atletico Madridnál, hanem az angol Arsenalnál folytatja pályafutását.
Rosicky (balra) Madrid helyett London felé vette az irányt
Rosicky (balra) Madrid helyett London felé vette az irányt
Rosicky (balra) Madrid helyett London felé vette az irányt
Rosicky (balra) Madrid helyett London felé vette az irányt

A Borussia Dortmund cseh válogatott játékosa, Tomas Rosicky végül nem az Atletico Madridhoz, hanem az angol Arsenalhoz igazol.

A 25 éves irányító középpályás már el is utazott Londonba menedzserével, Pavel Paskával, ahol orvosi vizsgálatokon esett át, majd tárgyalóasztalhoz ültek a felek.

Az átigazolás azért is meglepő, mivel a cseh futballistát az Atletico Madrid "üldözte" fél éven keresztül, és mindenki biztos volt benne, hogy létrejön az üzlet. Az Arsenal weblapján azt írják, hogy a kreatív játékos több évre szóló szerződést kötött, az átigazolási díjat azonban nem hozták nyilvánosságra. Német források szerint körülbelül 10 millió euró volt az ára.

NYERJEN A ZÁSZLÓKKAL!

Gyűjtse össze naponta a Labdarúgás rovatban meg- jelenő cikkek címét, melyekben egy Vb-csapat zászlóját találja!
Nyomja a CTRL C-t most!
JÁTSZOM! (klikk ide!)
"Nagyon örülök, hogy létrejött az üzlet, az Arsenal Európa legjobb csapata - nyilatkozta Rosicky. - Az együttes már megmutatta erejét a BL-ben, valamint tele van fiatal, tehetséges játékosokkal. A következő szezon még jobb lesz."

Rosicky 2001 januárjában Bundesliga-rekordnak megfelelő összegért, 18 millió fontért szerződtette a Borussia Dortmund a Sparta Prágától.

Az 53 válogatott meccsén 15 gólt szerző középpályás 149 Bundesliga-bajnokiján 19 alkalommal volt eredményes.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik