Serie A: az Inter meg akarja szerezni Rosickyt Figo helyére

Vágólapra másolva!
2007.11.13. 10:24
A legújabb angliai hírek szerint az olasz Internazionale az elkövetkezendő hetekben tizenötmillió eurós ajánlatot készül tenni az Arsenalnak a cseh válogatott Tomas Rosickyért. Roberto Mancini vezetőedző aktívan keresi a középpályán Luis Figo utódját, a jelek szerint meg is találta. A kutatás azért aktuális, mert a portugál karmester már jelezte: szezon végén mindenképpen visszavonul.
Tomas Rosicky (balra) láthatóan jól érzi magát Londonban
Reuters
Tomas Rosicky (balra) láthatóan jól érzi magát Londonban
Tomas Rosicky (balra) láthatóan jól érzi magát Londonban
Reuters
Tomas Rosicky (balra) láthatóan jól érzi magát Londonban

Az olasz szakember szerint Tomas Rosicky lehet az a játékos, aki a jövőben képes lenne megszervezni és vezetni az Inter középpályáját, ugyanis rendelkezik azzal a kreativitással és technikával, amivel majd pótolni tudja a portugál Luis Figót annak szezonvégi visszavonulása után.

A Daily Mail értesülései szerint a milánóiak már meg is tették tizenötmillió eurós ajánlatukat az Arsenal felé a huszonhét éves és hatvankétszeres cseh válogatott játékos leigazolása érdekében, de az elkövetkezendő hetekben mindenképpen várható valamilyen megkeresés.

Tomas Rosicky 2006-ban igazolt az „ágyúsokhoz” a német Borussia Dortmund csapatától, és hivatalos mérkőzésen harmincnégy alkalommal öltötte magára a londoniak mezét.

Arról még semmit nem tudni, hogy az angolok hogyan fogadták az ajánlatot, hiszen nem szabad elfelejteni, hogy nyáron elvesztették Thierry Henryt, Rosicky eligazolása pedig újabb érvágás lenne a csapatnak.

A szigetországi sajtó viszont biztosra veszi, hogy az olaszoknak többet kell majd fizetniük, ha az Arsenal belemegy az üzletbe.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik