Anglia: Milan Baros hétfőn visszatérhet

Vágólapra másolva!
2005.10.26. 14:05
Címkék
Hétfőn valószínűleg újra pályára léphet Milan Baros, az angol labdarúgó-bajnokság első osztályában szereplő Aston Villa támadója.
A cseh csatár a nyáron érkezett a birminghami alakulathoz a Liverpooltól, de október elején hazája válogatottjában rásérült amúgy sem tökéletes állapotban lévő Achillesére, és nem állhatott klubja rendelkezésére.

David O'Leary, a Villa vezetőedzője dühöngött is, amiért holmi nemzetközi meccsek miatt nem vethette be 6 millió fontért vásárolt csatárát a Brimingham elleni városi rangadón és a Wigan elleni 2-0-ás vereség alkalmával sem, de Manchester City elleni hétfői rangadón Baros már újra csatasorba állhat.

"A jövő hét elejéig van egy kis szünetünk, bízunk benne, hogy közben két-három játékosunk felépül, köztük Baros is"- mondta el Roy Aitken másodedző. "Milan még könnyített edzéseket végez, de a héten folyamatosan figyeljük majd, hogy halad. Ha megfelelő lesz az állapota, szombaton és vasárnap egy kicsit megterheljük, hogy lássuk, bírná-e a hétfői bajnokit"

A 23 esztendős támadó négy bajnoki fellépésén két gólt szerzett a Premier League-ben. A Villa tíz forduló után mindössze két győzelemmel áll a bajnokság 15. helyén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik