NHL: a New York Rangers nagyon elverte a ligaelsőt

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2014.11.24. 07:11
null
A vancouveri siker legfőbb kovácsai: az asszisztos Bo Horvat (középen) és a mesterhármasig jutó Jannik Hansen (jobbra)<br />(Fotó: canucks.nhl.com)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszában a New York Rangers nagy verést osztott ki a liga legjobb mérlegével álló Montreal Canadiensnek a Madison Square Gardenben. Az Anaheim Ducks sorozatban hetedik mérkőzésén is veretlen maradt a Coyotesszal szemben, a St. Louis Blues a winnipegi születésű Ryan Reaves góljával döntötte el a Jets elleni meccset. A Vancouver Canucks Jannik Hansen mesterhármasával verte meg a Chicagót.

 

A dán Jannik Hansen NHL-es pályafutása első mesterhármasát szerezte, a légiós mindhárom találatát a magyar származású, kanadai születésű Bo Horvat készítette elő.

Az előző idényben döntős New York Rangers 5–0-ra verte a listavezető Montreal Canadienst, Henrik Lundqvist a szezonban negyedik alkalommal nem kapott gólt, ezzel a pittsburghi Marc-Andre Fleuryvel közösen vezeti ezt a statisztikai mutatót.

A St. Louis Blues remek emberelőnyös játékával nyert Winnipegben, míg az Anaheim Ducks szoros összecsapáson bizonyult jobbnak az Arizonánál.

NHL, ALAPSZAKASZ
Winnipeg Jets–St. Louis Blues 2–4
New York Rangers–Montreal Canadiens 5–0
Anaheim Ducks–Arizona Coyotes 2–1
Vancouver Canucks–Chicago Blackhawks 4–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik