NFL: Clevelandben a balhés futó, marad a Panthers-védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.12. 09:59
null
Kareem Huntnak a Cleveland Browns adott új esélyt (Fotó: AFP)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Cleveland Brownsban kap új esélyt a balhés futó, Kareem Hunt.

 

Az újoncévében a legtöbb yardot futó (1327) játékos karrierje első 27 mérkőzésén 2151 futott és 833 elkapott yardig, valamint összesen 25 touchdownig (15+10) jutott, a Chiefs egyik legveszélyesebb fegyvereként.

Novemberben azonban napvilágra került egy videó, még 2018 februárjában egy clevelandi hotelben megrúgott egy nőt. A liga nyomozása még mindig nem zárult le, de NFL-közeli értesülések szerint legalább hatmérkőzéses eltiltást kap majd. Hunt egyéves szerződést kötött a Brownsszal.

A Carolina Panthers három évvel hosszabbított söprögetőjével, Eric Reid 22 millió dollárért írt alá, de a bónuszokkal ez 24 millióra ugorhat.

Hír még a ligával kapcsolatban, hogy a kissé „alulméretezett”, de nagy tehetségű irányító, Kyler Murray az NFL mellett tette le a vokság a baseball-ligával (MLB) szemben, már csak az a kérdés, melyik csapat kockáztatja meg a 178 centis Heisman-győztes passzmester draftolását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik