Videó: megvert egy nőt, kirúgták az NFL egyik legjobb futóját

Vágólapra másolva!
2018.12.01. 06:37
null
Vajon lesz még csapat, amely esélyt ad Kareem Huntnak az NFL-ben? (Fotó: AFP)
Az NFL-ben szereplő Kansas City Chiefs azonnali hatállyal kirúgta Kareem Hunt futót, miután nyilvánosságra került egy videofelvétel, amelyen a 23 éves játékos fellök, majd megüt egy nőt, akibe később még bele is rúg.

A posztján az NFL egyik legjobbjának tartott Hunt még februárban bántalmazta a 19 éves nőt, aki már korábban megvádolta ezzel a játékost, de bizonyíték hiányában a liga és a Kansas City is jóhiszeműen járt el Hunttal.

Egészen mostanáig, a TMZ bulvárlap ugyanis hozzájutott a felvételhez, amelyet állítólag eddig sem a liga, sem a klub, de még a rendőrség sem ismert.

Hunt játékjogát a liga a szezon határozatlan időre felfüggesztette, a Chiefs pedig azonnal elbocsátotta. Könnyen lehet, hogy ugyanarra a sorsra jut, mint Ray Rice, a Baltimore korábbi futója, akit egy hasonló felvétel nyilvánosságra kerülése óta nem láttunk játszani a ligában.

Ugyanakkor ellenpélda is van: a Cincinnati Bengals tavaly annak ellenére draftolta Joe Mixon futót, hogy hasonló felvétel készült róla is, míg a San Franciscóból a napokban elbocsátott Reuben Foster linebackert azonnal szerződtette a Washington Redskins – igaz, Foster esetében nem beszélhetünk videofelvételről.

Amíg a liga egyik legjobb támadósorával rendelkező Chiefs most várhatóan gyengül, a rivális csapatok nagy teszt előtt állnak: lesz-e olyan, aki megkockáztatja Hunt szerződtetését a 2019-es holt idényben? S ha igen, az NFL eltiltja-e hosszú távon Huntot?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik