Itt van Amerika
H. D. 2020.02.12 10:42 Frissítve: 2020.02.12 11:03

Gyász: eltemették Kobe Bryantet és 13 éves lányát

A Los Angeles Times beszámolója szerint február 7-én, a kaliforniai Corona del Marban található privát temetőben helyezték végső nyugalomra Kobe Bryantet és a 13 éves lányát, akik hét másik ember mellett január végén hunytak el egy helikopter-balesetben.

Eltemették Kobe Bryantet és lányát, Gianna Mariát (Fotó: AFP)

 

A beszámoló szerint Kobe Bryantet és a 13 éves lányát, Gianna Mariát eredetileg a Westwood Village Memorial Parkban helyezték volna végső nyugalomra, végül azonban a Pacific View Memorial Parkra esett a család választása. A temetést szűk körben, február 7-én tartották meg.

Az ötszörös NBA-bajnok nyilvános búcsúztatóját február 24-én, a Los Angeles Lakers otthonául szolgáló STAPLES Centerben tartják meg.

A tragikus helikopter-baleset óta Vanessa Bryant, Kobe Bryant felesége ritkán nyilvánult meg közösségi oldalakon, hétfőn azonban hosszabb Instagram-bejegyzéssel és egy videóval jelentkezett.

„Az eszem elutasítja, hogy elfogadjam Kobe és Gigi elvesztését – kezdődik a poszt. – Próbálom feldolgozni, hogy Kobe elment, de a testem visszautasítja, hogy beletörődjek, az én Gigim nem jön vissza többé hozzám. Szörnyű érzés. Miért kellene felébrednem egy újabb napon, ha a kicsimnek erre nincsen lehetősége? Beleőrülök. Annyi mindent kellett volna még megélnie. Tudom, hogy normális, amit most érzek. Ez a gyász feldolgozásának a része. Csak szerettem volna megosztani bárkivel, aki már átélt hasonló veszteséget. Istenem, bárcsak itt lennének, és befejeződne ez a rémálom! Imádkozom a tragédia összes áldozatáért. Kérem, imádkozzanak önök is!”

I've been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can't process both at the same time. It's like I'm trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn't being able to have that opportunity?! I'm so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I'm not with Kobe and Gigi but thankful I'm here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I'm feeling is normal. It's part of the grieving process. I just wanted to share in case there's anyone out there that's experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

3.6m Likes, 183k Comments - Vanessa Bryant (@vanessabryant) on Instagram: "I've been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and..."Mint ismert, a mások mellett Kobe Bryantet és egyik lányát is szállító helikopter Los Angeles közelében zuhant le január 26-án. A fedélzeten kilencen tartózkodtak, a pilóta és nyolc utas, a tragédiát senki sem élte túl. A 41 évesen elhunyt Bryant a 2008-as, pekingi és a 2012-es, londoni olimpián aranyérmet nyert, emellett ötszörös bajnok volt az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA), és kétszer a döntő, egyszer az alapszakasz legjobbjává választották.

2020.08.14 08:42:19

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

Óriási csatában, egyetlen ponttal izzadta ki a győzelmet a Portland – Damian Lillard földöntúli teljesítménye is kellett ehhez.

2020.08.13 08:30:36

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A Miami már 22 ponttal is vezetett az Oklahoma City ellen, végül alulmaradt.

2020.08.12 08:21:39

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A Bostontól is kikapott a Memphis • A hetedik meccsét is megnyerte a Suns.

2020.08.09 19:10:28

Amerikai sportok D. Á.

Miután bemutattuk a The Athletic listáját, sorozatunkat azokkal a filmekkel zárjuk, amelyek nem kerültek be a top 100-ba.

2020.08.11 09:13:31

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A Miami simán verte a Pacerst, a Raptors legyőzte a Milwaukee-t, a Dallas pedig a Jazzt.