Itt van Amerika
nemzetisport.hu 2019.02.04 02:36 Frissítve: 2019.02.04 05:13

A Maroon 5 mindent beleadott, SpongyaBob is feltűnt a félidei show-ban

A háromszoros Grammy-díjas, Adam Levine vezette Maroon 5 egy közepes félidei show-t rakott össze az 53. Super Bowlon, amelyen végül csak néhány másodpercre tűnt fel a fél világ által követelt SpongyaBob.

 

Lady Gaga és Justin Timberlake után sokan szkeptikusan fogadták, hogy az 53. Super Bowl félidejében a Maroon 5 lép fel Travis Scott társaságában.

Nem véletlenül, ugyanis a hírek szerint nem feltétlenül ez lett volna az elsődleges opció, de többek közt Rihanna, Cardi B és Usher is nemet mondott a fellépésre, mert szerintük elfogadhatatlan, ahogy a liga Colin Kaepernickkel bánik.

A Maroon 5 mindent beleadott, de így sem „szakították le” a stadion tetejét (Fotó: AFP)

Mindenesetre Adam Levine-ék bátran nyitottak – természetesen óriási tűzijáték kíséretében – a banda legnépszerűbb számaival, mint például a „Harder To Breathe” vagy a „This Love”, és egy meglepően erős gitárszólóval.

Aztán jött az igazi meglepetés, ami nem is volt akkora meglepetés: feltűnt SpongyaBob is Stephen Hillenburg tiszteletére, aki nemrég hunyt el, és aki megalkotta a víz alatt élő sárga szivacsot.

Ezt egyébként tízezrek követelték a Super Bowl előtt, rengeteg petíció is született a témában, igaz, a legtöbben inkább azt szerették volna, ha lenyomják a rajzfilmből ismert „Sweet Victory” című számot.

Ez elmaradt.


Befutott viszont Travis Scott is egy szám erejéig, majd visszatért a Maroon 5 a „Girls Like You” című számmal, amit egy gospelkórus kíséretében adtak elő, majd lekapcsolták a lámpákat, és jött egy újabb klasszikus, a „She Will Be Loved”.

A végén jött egy „Sugar” és egy „Moves Like Jagger”, igaz, ezen a ponton már hallható volt, hogy Adam Levine kicsit jobban beleélte magát, mint kellett volna, mert többször is elcsuklott a hangja.

Hollywood Reporter on Twitter

Hozzá kell tenni, a Maroon 5-on nem múlt, mindent beleadtak, de ez a félidei show a legjobb indulattal is csak közepesnek nevezhető.

2020.02.23 10:23:02

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

Otthon kapott ki a Clippers, lenyomta a Dallast az Atlanta, javított a Miami.

2020.02.22 09:37:22

Amerikai sportok HEGEDŰS RÓBERT, GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

Bill Russellék tettét ismételte meg a Boston • Győzni tudott a Raptors, a Pacers és a Mavs is.

2020.02.21 09:04:47

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

Embiid remeklésével, Simmons nélkül győzte le a 76ers a Brooklynt, Chicagóban nyert a Charlotte.

2020.02.14 08:57:21

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

Paul George megsérült • Hárman is 30 pont fölé jutottak az All Star előtti utolsó játéknap rangadóján.

2020.02.13 10:47:44

Amerikai sportok HEGEDŰS RÓBERT, GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

LeBron James remeklésével fő riválisa otthonában nyert rangadót a Lakers.

NBA