Ezért mondott nemet Rihanna a Super Bowl-fellépésre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.19. 18:04
null
Rihanna nemet mondott az NFL-nek (Fotó: AFP)
Két éven belül a második világsztár mondott nemet az NFL-nek a Super Bowl félidei show-műsorára amiatt, ahogy a liga Colin Kaepernickkel bánik.

A hatóságok feketékkel való bánásmódja ellen a mérkőzések előtti himnusz során térdeléssel tüntető, ezzel mozgalmat indító Colin Kaepernicket már egyik klub sem alkalmazza, és a jelenség egész Amerikát megosztja.

Sokan állnak az irányító oldalán, köztük híres zenészek is, akik közül Jay-Z tavalyi nemleges válasza után az idén Rihanna is visszautasította a lehetőséget, hogy minikoncertet adjon a Super Bowl szünetében. Az énekesnő a Us Weekly magazin értesülései szerint ezzel a gesztussal jelezte, hogy kiáll Kaepernick mozgalma mellett.

Bár a halftime show-fellépésért nem fizet az NFL, a negyedórás koncertet csak az Egyesült Államokban 100 millióan nézik, ami hatalmas reklámértékkel bír a zenészek számára. A lap azért megjegyezte, hogy Rihannának nem feltétlenül van szüksége reklámra, hiszen az utóbbi években az ő dalai voltak a legkelendőbbek az Egyesült Államokban.

Az NFL B-terve a Maroon 5 zenekar volt, amely nem mondott nemet a Super Bowl-fellépésre.

Colin Kaepernick megosztotta Amerikát (Fotó: AFP)
Colin Kaepernick megosztotta Amerikát (Fotó: AFP)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik