NHL: 11 gólos meccset nyert Montrealban a Golden Knights

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.17. 12:16
null
Shea Theodore vezérletével nyert 11 gólos meccset Montrealban a Vegas Golden Knights (Fotó: Getty Images)
Őrült, 11 gólt hozó mérkőzést nyert meg 6–5-re a Montreal Canadiens vendégeként a címvédő Vegas Golden Knights az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) magyar idő szerinti pénteki játéknapján, melyen a házigazda Pittsburgh Penguins jó kezdése ellenére 5–2-re kikapott a New Jersey Devilstől.

Óriási erőket kellett mozgósítania a Vegasnak a Canadiens vendégeként, a címvédő viszont 3–1-es hátrányból is talpra állt, 4–3 után három emberelőnyös gólt szerezve fordított és nyert 6–5-re. A meccs legjobbja a vendégektől az egy gólt szerző és három asszisztot jegyző Shea Theodore volt.

Hiába kezdett jól és vezetett Bryan Rust duplájával, elrontotta a hajrát a Pittsburgh Penguins hazai jégen, hiszen ellenfele, a New Jersey Devils hamar egyenlített, majd a harmadik harmadot 3–0-ra nyerve győzött 5–2-re.

Váratlan vereséget szenvedett Calgaryban a Nyugati főcsoportban második Vancouver Canucks, amely hiába vezetett szűk tíz perc után egy emberelőnyös góllal, a Flames erre néggyel válaszolt és 5–2-re nyert.

NHL
ALAPSZAKASZ

Columbus Blue Jackets–Arizona Coyotes 2–3
Montreal Canadiens–Vegas Golden Knights 5–6
Pittsburgh Penguins–New Jersey Devils 2–5
Chicago Blackhawks–Tampa Bay Lightning 2–4
Calgary Flames–Vancouver Canucks 5–2
Seattle Kraken–New York Islanders 4–3 – szétlövéssel
Los Angeles Kings–Florida Panthers 2–1
San Jose Sharks–St. Louis Blues 5–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik