NBA: tömegbunyó! Két perc után kizárták a Warriors két sztárját – videó

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.15. 10:47
null
Már a 2. percben elharapództak az indulatok a Golden State Warriors és a Minnesota Timberwolves meccsén (Fotó: Getty Images)
Ritkán látható tömegbunyót hozott a Golden State Warriors és a Minnesota Timberwolves mérkőzése az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) magyar idő szerinti szerdai játéknapján, amikor a házigazda már két perc után elvesztette két sztárját, a szintén a kizárás sorsára jutó Jaden McDanielsszel összeakaszkodó Klay Thompsont és a Rudy Gobert-t fojtogató Draymond Greent.

 

A Golden State a térdét fájlaló Steph Curry nélkül állt ki a mérkőzésre, amely igencsak feszülten indult, hiszen a tumultuózus jelenet egy perc 43 másodperccel a kezdés után történt, amikor Klay Thompson gabalyodott össze Jaden McDanielsszel, s a földre zuhantak. Ezért mindkét csapat játékosai odarohantak, a Minnesotát erősítő francia, Rudy Gobert pedig átkarolta Thompson nyakát, ám ekkor megérkezett a heves vérmérsékletéről is ismert Draymond Green, aki a Timberwolves légiósát torkon ragadta és egy fojtómozdulattal próbálta hatástalanítani.





Az esetet a játékvezetők hosszasan visszanézték, majd a GSW-ből Thompsont és Greent, a Timberwolvestól McDanielst is kizárták. Ezek után nem volt meglepő, hogy a Warriors három négyszeres bajnoka nélkül 104–101-re kikapott hazai pályán.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik