NFL: ez valami hihetetlen! Hetven pontot vitt a Dolphins a Denver ellen

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.24. 22:59
null
Volt oka ünnepelni a Dolphinsak (Fotó: Twitter/Miami Dolphins)
A Miami Dolphins 70–20-ra kiütötte otthon a Denver Broncost, míg egy hihetetlen kiélezett, 28–24-es meccsen győzte le a Los Angeles Chargers a Minnesota Vikingst a profi amerikaifutball-liga (NFL) 3. fordulójának első vasárnapi mérkőzésein.

Annak ellenére, hogy a Minnesota Vikings és a Los Angeles Chargers is két vereséggel kezdte az idényt, sokan úgy vélték, hogy ez lehet a hétvége egyik leglátványosabb találkozója és ez be is igazolódott. Mint arra számítani lehetett mindkét csapat a passzjátékra koncentrált, így a sztárelkapók is villoghattak, Keenan Allen a 215 elkapott yardján túl dobott is egy félpályás TD-t is, míg Justin Jefferson 149 yarddal és egy touchdownnal vette ki a részét a meccsből. A találkozót végül egy szép támadás helyett egy hihetetlen védőjáték döntött el, hisz a Chargers az utolsó másodpercekben szerezte meg a végzónán belül Kirk Cousins labdáját.

Dobásra is tudja használni a karját Allen


Hihetetlen védőmunka az utolsó másodpercekben


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A Miami Dolphins már az első támadásánál megvillantotta, mire is képes Tyreek Hill 54 yardos touchdownjával és ezt követően szépen lassan elkezdték bedarálni a colorádóiakat. A delfinek már a félidőre 35 pontig jutottak, de a Denver a folytatásban sem találta a megoldást a hawaii irányító varázslatos játékára, így végül a hazaiak 70(!) pontig jutottak, ami minden idők második legtöbbje az NFL-történelmében (1966-ban a Redskins szerzett egy találkozón 72 pontot). A hatalmas passzok mellet a futójáték is emberfeletti volt a miamiaknál, De'Von Achane végül 203 yardig és két touchdownig jutott, míg futótársa, Raheem Mostert háromszor is becipelte a „tojást” a célterületre.

Tuának már oda se kellett néznie, hogy TD-t dobjon


Átszaladt a Miami a Denveren

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Az eddig nyeretlen Houston Texans nagy meglepést okozott a Jacksonville Jaguars elleni győzelmével. Az újonc irányító, C.J. Stroud kiegyensúlyozott teljesítménye mellett több kimagasló védőjáték, valamint egy óriási, 85 yardos visszahordás is elősegítette a texasiak győzelmét.

A fullback elejtette, majd egészen az endzone-ig vitte a labdát

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Szintén meglepően jól teljesített az újonc kezdőirányítóját, Anthony Richardsont nélkülöző Indianapolis Colts, amely a Lamar Jackson vezette Baltimore Ravens otthonában az utolsó pillanatokban harcolta ki a hosszabbítást, amit három ponttal meg is tudott nyerni Matt Gay 53 yardos mezőnygóljával.

Az utolsó field gól

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A New Orleans Saints ugyan 17–0-s előnyre tett szert a mérkőzés első felében, azonban ezt követően sérülés miatt elvesztette a kezdő qb-ját, Derek Carrt. A folytatásban így teljesen megváltozott a játék képe és életre kelt a Green Bay Packers és a fiatal irányítója, Jordan Love is. A „dobozosoknak” végül az utolsó negyedben szerzett 18 pontjukkal sikerült is megfordítani a meccset és ezzel megtörték a „szentek” veretlenségét.

Jordan Love győztes TD-passza


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

AMERIKAI FUTBALL
NFL, 3. JÁTÉKHÉT
Baltimore Ravens–Indianapolis Colts 19–22
Cleveland Browns–Tennessee Titans 27–3
Detroit Lions–Atlanta Falcons 20–6
Green Bay Packers–New Orleans Saints 18––17
Jacksonville Jaguars–Houston Texans 17–37
Miami Dolphins–Denver Broncos 70–20
Minnesota Vikings–Los Angeles Chargers 24–28
New York Jets–New England Patriots 10–15
Washington Commanders–Buffalo Bills 3–37

KÉSŐBB
22.05:
Seattle Seahawks–Carolina Panthers
22.25: Arizona Cardinals–Dallas Cowboys
22.25: Kansas City Chiefs–Chicago Bears (Tv: Arena4)
Hétfő, 2.20: Las Vegas Raiders–Pittsburgh Steelers (Tv: Arena4)
Kedd, 1.15: Philadelphia Eagles–Tampa Bay Buccaneers
Kedd, 2.15: Los Angeles Rams–Cincinnati Bemngals (Tv: Arena4)

PÉNTEKEN JÁTSZOTTÁK
San Francisco 49ers–New York Giants 30–12

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik