Videó: repülőbe szorultak az NBA-játékosok, itt az eredménye

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.23. 14:14
null
Lillard már évek óta foglalkozik rappeléssel (Fotó: Twitter)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Portland Trail Blazers csapata magyar idő szerint csütörtök hajnalban órákra beszorult a saját repülőgépébe, a játékosok végül úgy ütötték el az időt, hogy forgattak Damian Lillardnak egy új videoklipet.

A Trail Blazersnek az All Star-szünet utáni első meccsére, a Sacramento Kings elleni találkozóra kellett volna elindulni a portlandi repülőtérről szerda éjszaka, viszont a viharos havazás miatt nem tudott felszállni a gépük. A játékosok összesen hét órát töltöttek a repülőn arra várva, hogy megkapják az felszállási engedélyt, ami nem érkezett meg, szóval a csapatnak a mai nap folyamán ismét próbálkoznia kell a Kaliforniába jutással.

Mivel egy idő után az együttes tagjainak elfogyott a szórakozási lehetőségük, úgy döntöttek, összeraknak egy gyors rap videoklipet a csapat sztárja, Damian Lillard főszereplésével.


Az All Star irányító a szabadidejében is gyakran foglalkozik zenével. Dame D.O.L.L.A. művésznéven ugyanis már évek óta ad ki rapalbumokat, amiket havonta több mint 300 ezren hallgatnak Spotify-on, sőt egyes videoklipjei már majdnem hárommillió megtekintésnél járnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik