NFL: újabb edzőt tettek lapátra a „fekete hétfőn”

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.10. 07:52
null
Menesztette védelmi koordinátorát, Joe Woodsot (balra) a Cleveland Browns (Fotó: Getty Images)
A profi amerikaifutball-ligában (NFL) „fekete hétfőnek” nevezik az alapszakasz utolsó fordulója utáni hétfőt, ekkor szoktak ugyanis megválni edzőiktől a csalódást keltően teljesítő csapatok, s ez idén sem volt másként, hiszen a Houston Texans Lovie Smitht, az Arizona Cardinals Kliff Kinsburyt menesztette, míg a Cleveland Browns megvált védelmi koordinátorától, Joe Woodstól.


Mint a Browns honlapján emlékeztetett, Woods az elmúlt három évben dolgozott a csapat védelmi koordinátoraként. Az ohióiak a mögöttünk hagyott idényben átlagosan 331.5 yardot engedélyeztek ellenfeleiknek, mellyel 14. helyen állnak a ligában, emellett passz elleni védekezésben ötödik helyen álltak (196.2 engedett yarddal), míg futás elleni védekezésben 25. helyen végeztek 135.2 yardos átlaggal, az alapszakaszt pedig 7–10-es mérleggel zárták.

„Szeretném megköszönni Jeo kemény munkáját és elhivatottságát, amit az elmúlt három évben védelmi koordinátorunkként végzett. Mindig is a legnagyobb tisztelettel leszek iránta, mint emberre és mint edzőre. Sajnos ebben az idényben nem teljesítettünk a megfelelő színvonalon és mindannyian osztozunk a felelősségben” – fogalmazott Kevin Stefanski, a Browns főedzője.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik