NFL: Detroitban fogadja a Brownst a Bills

Vágólapra másolva!
2022.11.18. 12:21
null
Detroitban játssza hazai meccsét a Buffalo Bills (Fotó: Getty Images)
A Buffalóban és környékén várható hatalmas havazás miatt a Bills Detroitban fogadja a Cleveland Brownst a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 11. játékhetén.

 

Az időjárás-előrejelzések a hétvégére 30-90 centiméternyi havat és hatalmas vihart jósolnak New York államban, ezért az NFL vezetése csütörtökön úgy döntött, nem kockáztat, és inkább – a Buffalótól 411 kilométerre fekvő – Detroitban, a Lions otthonában, a fedett Ford Fielden rendezi meg vasárnap a Bills–Browns összecsapást.

A 6/3-as győzelmi mutatóval álló, a legutóbbi két meccsét elveszítő Buffalo így egymás után kétszer játszik Detroitban, ugyanis jövő héten a hálaadásnapi mérkőzésen épp a Lions vendége lesz.

Korábban, 2014 novemberében – ugyancsak a nagy havazás miatt – már játszott hazai meccset Detroitban a Bills, és fölényes, 38–3-as győzelmet aratott a csoportrivális New York Jets felett. Akkor annyi csapadék esett Buffalóban, hogy a játékosok egy részét hómobillal kellett elvinni a reptérre, ugyanis nem tudták kiásni az autóikat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik