Reggie Bush és LaDainian Tomlinson „hírt vert” Londonban

Vágólapra másolva!
2008.06.20. 10:58
Reggie Bush és LaDainian Tomlinson egyaránt el van ragadtatva , hogy csapatuk, a New Orleans Saints és a San Diego Chargers Londonban, a Wembleybben is játszhat – történetesen egymással – egy alapszakasz-mérkőzést. A két sztárjátékos Londonban „verte a hírét” az október 26-i mérkőzésnek.
LaDainian Tomlinson (balra) és Reggie Bush
Foto: Action Images (archív)
LaDainian Tomlinson (balra) és Reggie Bush
LaDainian Tomlinson (balra) és Reggie Bush
Foto: Action Images (archív)
LaDainian Tomlinson (balra) és Reggie Bush

Sokan úgy gondolták, hogy púp a hátukon. Hogy semmi szükség sincs egy tradicionális amerikai sportot átvinni Európába – még akár egy egyszerű alapszakasz-meccset sem. Mostanra azonban teljesen megváltozott a szemlélet.

Február 3, 2008. A New York Giants folytathatta utolsó támadását, négy játékkal később pedig már Plaxico Burress elkapása után 17–14-re alakította az eredményt a szezonban addig veretlen New England Patriots ellen. Az eredmény pedig ezután már nem változott - a Giants története hetedik bajnoki címét ünnepelhette.

Történt a fenti eset pár hónappal azután, hogy a Giants – legyünk őszinték bűnrossz meccsen – 13–10-re verte a Miami Dolphinst Londonban. Az a szerencsés, akinek jegye volt az összecsapásra biztos nem gondolta, hogy a későbbi bajnokot látta.

Az eset után aztán érthető, hogy sokkal nagyobb kedvvel állnak az újabb angliai meccshez a csapatok és a sportolók. A napokban a két gárda talán két legnagyobb sztárja érkezett Londonba „hírt verni”.

„A Wembleynek különös varázsa van, aki ott győz, a bajnoki cím esélyesei közé kerül” – nyilatkozta Reggie Bush, a Saints futójátékosa.

„London mágiája az egész szezonban a nyertessel lesz” – folytatta ezúttal már a másik running back, LaDainian Tomlinson, aki hozzátette a Wembley atmoszférája egész egyszerűen fantasztikus, olyan, mintha egy rájátszásbeli meccset játszanának a csapatok.

Bárhogy is lesz, mi európaiak örülhetünk, hogy ez a fantasztikus sportág karnyújtásnyira került tőlünk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik