Jim Mora váltja a leköszönő Mike Holmgrent a Seahawksnál

Vágólapra másolva!
2008.02.08. 13:35
Jim Mora lesz a 2009-es idényben az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Seattle Seahawks főedzője. A nemrég az Atlanta Falconst trenírozó szakember a leköszönő Mike Holmgrent váltja.
Jim Mora ismét főedző lesz
Jim Mora ismét főedző lesz
Jim Mora ismét főedző lesz
Jim Mora ismét főedző lesz
Amire minden amerikaifutballt csak minimáisan is követő ember számított, bekövetkezett. A Seattle bejelentette: a 2009-es idénytől Jim Mora irányítja majd a Seahawkst.

Morát 2007 februárjában nevezték ki a csapatot kilenc éve irányító Mike Holmgren elsőszámú segítőjének (assistant head coach), de már akkor sejteni lehetett, hogy a végcél a visszavonulását fontolgató Holmgren késöbbi pótlása.

„Teljesen izgatott vagyok a jövővel kapcsolatban, de most maximálisan csak a következő szezonban előttünk álló feladatokra szeretnék koncentrálni” - nyilatkozta kinevezését követően Mora.

„Ebben a szezonban, akárcsak az előzőben, a secondaryk tréningezése lesz a feladatom, és természetesen az, hogy a legjobb tudásom szerint segítsem Holmgrent és a védelmet” - folytatta a szakember.

Mora 1985 óta tevékenykedik az NFL-ben, ám hírnevet igazán az Atlanta Falcons főedzőjeként - mely csapatot 2004 és 2007 között irányított - szerzett magának.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik