Brett Favre 82 yardos TD-passzal vezette győzelemre a Packerst

Vágólapra másolva!
2007.10.30. 09:50
Hosszabbításban nyert a Green Bay csapata az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) legutóbbi játéknapján Denverben. A Packers veterán irányítója, Brett Favre 82 yardos TD-passzal döntötte el a találkozót, persze ehhez az is kellett, hogy Greg Jennings elkapja a labdát. A vendégeknek ez volt a hatodik győzelmük.
Brett Favre (balra) dob, Greg Jennings elkapja, nyert a Packers
Reuters
Brett Favre (balra) dob, Greg Jennings elkapja, nyert a Packers
Brett Favre (balra) dob, Greg Jennings elkapja, nyert a Packers
Reuters
Brett Favre (balra) dob, Greg Jennings elkapja, nyert a Packers

Az utolsó pillanatokban sem remegett meg Brett Favre keze, a klasszis irányító a hosszabbítás pillanataiban nem mindennapi passzra vállalkozott. A quarterback remek passzal játszotta meg Greg Jenningset a bal szélen, aki 82 yardos touchdownt ért el, és ezzel a Green Bay a hosszabbításban győzte le a Denvert.

A Packers irányítójának egyébként még az első negyedben volt egy hasonlóan hosszú TD-passza, a Broncos 7-0-s vezetésénél 79 yardos átadása ért célba, ami után James Jones szerzett touchdownt.

A kiváló quarterback egyébként a denveriek elleni találkozót 331 passzolt yarddal zárta, és huszonhét átadásából huszonegy volt jó.

A Packes a 7-7-es első felvonás után a másodikban Mason Crosby révén két mezőnygólt is szerzett, amelyet a Broncos oldaláról két negyed alatt dolgozott le Jason Elam, aki szintén ilyen módon növelte csapata pontjait.

A rendes játékidő 13-13-as eredménnyel végződött, így jöhetett a ráadás. Az óra 14:44 percet mutatott, amikor Greg Jennings eldöntötte a találkozót: a szélső elkapó (wide receiver) remekül szedte le a levegőből Favre passzát, és így 82 yardos touchdownt ért el.

A Green Bay ezzel megszerezte a hatodik győzelmét is – és csupán egyszer kapott ki -, míg a denveriek mérlege három nyert és négy elvesztett találkozó.

ÉSZAK-AMERIKAI AMERIKAIFUTBALL-BAJNOKSÁG (NFL)

8. FORDULÓ
Denver Broncos Green Bay Packers 13-19
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik