Edzővel motiválóbb és könnyebb – 2. rész

Vágólapra másolva!
2016.09.16. 18:21
Heni és Barna világéletükben a sport szerelmesei voltak, így hivatásként is olyan szakmát választottak, ami közel áll ehhez a területhez. Újságíróként napi kapcsolatban állnak a sport legfontosabb történéseivel, most azonban új kihívás vár rájuk. A BioTechUSA-val közösen készített videosorozatban különböző mozgásformákat próbálnak ki. A második részben a BioTechUSA edzés és táplálkozás szakértője, Nagy Dóra vette kézbe a fiatalokat.

Az első részben a BioTechUSA szakértője és szponzorált versenyzője, Schönekker László irányítása mellett a súlyzós edzés alapjaival ismerkedhettek meg a vállalkozó szellemű fiatalok.
Az erről készült videót ITT nézheted meg!Schönekker László irányítása mellett a súlyzós edzés alapjaival ismerkedhettek meg a vállalkozó szellemű fiatalok.
Az erről készült videót ITT nézheted meg!

Heni és Barna második nekifutásra a funkcionális edzés egy új eszközcsaládjával, a Stroops-szal találkozhatott, amely rugalmas ellenállásként egészen más terhelést ad az izomzat számára, mint a súlyzós, saját testsúlyos edzés. Az eszközcsalád különböző elemeivel erősítő és állóképességet fokozó, gyorsaságot fejlesztő gyakorlatok is végrehajthatók, így különböző sportágak specifikus igényeinek megfelelően alkalmazhatók. Például labdarúgóknak, kajak-kenusoknak és evezősöknek is ajánlott, minderre a mellékelt videó a bizonyíték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik