Nemcsak a zenében kemény: egy rocksztár is élhet sportosan

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.08. 08:39
null
Farkas Zoltán edzéseit barátnője, Kis Brigitta állítja össze
Aki azt hiszi, hogy egy rocksztár nem élhet sportos életet, az téved. Oké, az átlagemberben a zenészekről kialakított bulizós kép azért még mindig közelebb állhat a valósághoz, lévén többségükre talán az a jellemző. Farkas Zoltán, az Ektomorf metál zenekar frontembere azonban az élő példa arra, hogy létezik másik út is, amely egyáltalán nem járhatatlan még számukra sem.

A 22 évvel ezelőtt, Mezőkovácsházán megalakult együttes népszerűsége már túlnőtte az ország határait. A banda rendszeresen fellép a legnagyobb európai metál fesztiválokon, de turnézott már az Egyesült Államokban is. Farkas Zoltán nem tagadja, korábban ő is a rocksztárokra jellemző életet élte. Két évvel ezelőtt azonban ateljes életmódváltásmellett döntött.

Ma már ott tart, hogy az embert próbáló koncertturnék során – a turnébuszban szinte minden nap máshol kel fel, majd este másfél órás show-t adnak, mely utóbbi saját bevallása szerint felér egy kegyetlen kardió edzéssel – sem hanyagolja el a napi testmozgást. Adott esetben a színpadra, még a beállás előtt felviszi a TRX-köteleit, hogy elvégezze a gyakorlatait.

„Én sokáig akarom csinálni azt, amit most csinálok. De rájöttem, hogy a rocksztár életmód mellett ez sokáig nem fog menni” – jutott el a nagy felismerésig Farkas Zoltán. Itt valamit tenni kell. De mit?

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi volt az a kimondottan „súlyos érv”, ami végül a változtatás mellett szólt, és milyen út vezetett a mostani, napi edzéssel tarkított, teljes étrendváltást eredményező életmódig, akkor nézd meg a videót, amelyből kiderül az is, hogy milyen részt vállalt ebben Kis Brigitta, aki kettős szerepben van jelen Farkas Zoltán életében. Továbbá szóba kerülnek az étrend-kiegészítők is, amikkel kapcsolatban a zenész erős fenntartásokat érzett, ám mostanra az élete, mindennapjai szerves részévé váltak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik