Ki a legnagyobb gólvadász, srácok?

Vágólapra másolva!
2016.06.16. 09:39
Címkék
Június 10-étől egész Európa és gyakorlatilag minden tisztességes férfiember egyetlen dologra figyel: a focira. Az Európa-bajnokság mellett természetesen a BioTechUSA sem mehet el szó nélkül, így hát keressük a benned rejlő futballszakértőt! Magadra ismertél? Akkor mutasd meg, mit tudsz!

A BioTechUSA GoalHunter játéka egy fogadásra épülő netes játék, amely 2016. június 10-től július 10-ig tart, és 7 fordulóra van felosztva. Válaszd ki a napot, menj végig az aznapi meccseken és tedd meg tétjeidet. Vajon melyik csapat nyer? És ki veszít? Vagy azt gondolod, hogy döntetlen lesz? A helyes válasz meghatározott pontokat ér, és minél közelebb kerülünk a döntőhöz, annál több pont jár. S a lényeg: a legtöbb találattal rendelkezők vitaminokból, fehérjéből, aminosavból, edzés előtti formulából, állóképességi termékekből és kiegészítőkből álló BioTechUSA ajándékcsomagot nyernek, 50, 100, 150 és 200 euró értékben!

Amennyiben nem tudtál a kezdetektől fogva csatlakozni a játékhoz, akkor sincs ok az aggodalomra, ugyanis bármikor be tudsz regisztrálni és már indulhatsz is az értékes nyereményekért!

Kattints a képre és játssz!

Kattints a képre és játssz!
Kattints a képre és játssz!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik