Szenvedélyünk a teljesítményed!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.31. 18:10
null
Küldetésünk a sport és az egészséges életmód népszerűsítése és támogatása
A BioTechUSA – mely az induláskor egy mindössze néhány főt számláló családi vállalkozás volt – 1999 óta értékesít sportolók és az egészségükre odafigyelők számára minőségi táplálék-kiegészítőket. Most, 2016-ban közel 400 alkalmazott dolgozik a cégnél, amely több mint 120 franchise üzlettel a világ több mint 60 országában képviselteti magát, és dobogós helyet foglal el az európai táplálék-kiegészítő gyártók piacán. Irodaházunkba belépve ez a gondolat fogadja a falon munkatársainkat és vendégeinket: The greatest wealth is health.


Valóban úgy gondoljuk, hogy az egészség a legnagyobb érték a világon, küldetésünknek tekintjük az egészséges életmód és a sport népszerűsítését és támogatását. Saját gyárunkban, szabályozott környezetben, biztonságos, doppingmentes és gondosan válogatott alapanyagokból készült táplálék-kiegészítőinkkel és tanácsadással azok számára kínálunk alternatívát, akik szeretnének változtatni az alakjukon – fogyni vagy izmosodni szeretnének, legálisan szeretnék növelni a teljesítményüket, vagy többet szeretnének tenni az egészségükért.

A közhiedelemmel ellentétben nemcsak fehérjeporokat árulunk és nemcsak „gyúrósoknak” készítjük termékeinket. A BioTechUSA több mint 600 termékvariációt kínál, köztük aminosavakat, kreatinokat, ízületeink egészségét támogató készítményeket, izomtömeg-növelő italporokat, szénhidrát komplexeket, energizálókat, tesztoszteron fokozókat, diétát támogató készítményeket, müzli és protein szeleteket, kiegészítőket, több mint 40 vitaminkészítményt és az állóképességi sportolók számára egy dedikált, Endurance névre hallgató termékvonalat.

A BioTechUSA nevével és termékeivel manapság egyre több helyen találkozhattok. Országos üzlethálózatunkban, multi-brand boltokban, edzőtermekben, webshopokban, rendezvényeken, magazinokban, címlapon, köztereken, aluljárókban, a rádióban, a tévében és áprilistól most már itt, a nemzetisport.hu-n is.

A mai kor emberének egyre nagyobb az igénye az esztétikus külalakra, a hosszú és teljes életre. Ehhez azonban nem elegendő, ha végigcsinálunk egy-két drasztikus fogyókúrát, utána viszont kétszer annyit eszünk, mint annak előtte, vagy ha a nyár közeledtével tűzoltásként lefutunk néhány szigetkört. A varázsszó az életmódváltás. Ha egészséges életmódot szeretnénk folytatni, úgy elsősorban helyesen kell táplálkoznunk, amit tökéletesíthetünk táplálék-kiegészítőkkel és rendszeresen kell sportolnunk is.

A Your Body fantázianévre hallgató rovatunkban szeretnénk átadni nektek a hosszú évek alatt megszerzett tudásunkat és tapasztalatainkat sportról, sporttáplálkozásról és táplálék-kiegészítésről. Szeretnénk, ha minél többen tisztába kerülnétek azzal, hogy alakunk 70 százalékban a táplálkozásunkon és 30 százalékban a rendszeres mozgáson múlik. Továbbá azzal, hogy a táplálék-kiegészítő nem ördögtől való, hogy hogyan tudunk izmot építeni, illetve megtartani azt és hogyan érhetjük el okosan, tudatosan, tartósan és önsanyargatás nélkül azt az alakot, amire vágyunk. Elmondjuk majd, hogy milyen edzéstípusok, milyen eszközök állnak rendelkezésünkre és mi mire jó, hogy mindenki ki tudja választani a hozzá közel álló mozgásformákat. Bemutatjuk nektek a fitnesz és szabadidősportok színes világát, azok trendjeit, kulisszatitkait és érdekes szereplőit.

Jó egészséget, jó sportolást kívánunk!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik