A parton is megtaláltuk a legszexibb lányt a póló Eb-n

Megtaláltuk a legdekoratívabb külföldi sajtómunkatársat is a belgrádi vízilabda Európa-bajnokságon. Mondjuk, nem volt nehéz, nagyjából 95 százalékban férfiak közvetítenek és írnak a helyszínről. Az orosz tévés hölgy pedig szinte mindenhol ott van.
Kszenyija Kazakova jól érzi magát a parton a vízilabda Eb-n – GALÉRIA ITT! (Fotók: Instagram)

 

 

Kszenyija Kazakovát imádja a kamera, és szemmel láthatóan ő is imádja a kamerát, Instagram-oldalán hemzsegnek a „spontán" képek. A tévéközvetítések alkalmával is előszeretettel vágják be a nézőtér különböző helyszínein és persze a sajtóközpontban is gyakran felbukkanó hölgyet.

Készített ő már interjút természetesen a fél orosz válogatottal, de például Keszthelyi Ritával és Dusko Pijetloviccsal is. Hogy csak két világsztárt említsünk.

Keszthelyi Rita.... (Fotó: Instagram)
...és Gergely István a mikrofon túloldalán (Fotó: Instagram)

Tulajdonképpen ő az oroszok Berkesi Juditja: ha egymás mellé állnak az M4 riporterével, mintha két tojást látnánk. Egy szőke magas és egy sötét hajú alacsony tojást...

Kedvenc őrült szerbiai fotós kollégánk is állandóan kettejüket hajszolja, persze csak a kamerájával. Mi nem hajszoljuk, de azért megmutatjuk önöknek közelebbről is.

A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

Korábban a női játékosok között mutattuk meg az öt legszebbet.