Vízilabda: új alapokra helyezik az utánpótlás-nevelést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.31. 16:03
Új alapokra helyezi az utánpótlás-nevelést a Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) – közölte honlapján a szövetség. A korosztályos válogatottak edzői és a tehetséggondozó régiók felelősei meg is tartották első értekezletüket.

Mint ismert, a január 18-i elnökségi ülésen Benedek Tibort megválasztották az utánpótlás-bizottság társelnökének, míg a férfi tehetséggondozó utánpótlás szövetségi kapitánya Vincze Balázs, az utánpótlás általános sportszakmai igazgatója pedig Cseh Sándor lett. Az utánpótlás-bizottságot Bíró Attila és Märcz Tamás, Cseh Sándor, Vincze Balázs, Madaras Norbert és Varga Zsolt alkotja majd. Az utánpótlás-válogatottaknál és a tehetséggondozó korosztályoknál is történtek változások.

A Magyar Vízilabda-szövetség célja a hagyományok tisztelete mellett az utánpótlás-nevelés szakmai megújítása – írja a waterpolo.hu. A szövetség erősíteni kívánja a generációk közötti együttműködést, számít arra, hogy az idősebb korosztály tapasztalataival segíti a fiatalok munkáját, melyhez biztosítják a legmodernebb sportszakmai hátteret.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik