HIRDETÉS
HIRDETÉS
MTI 2017.06.22 10:32 Frissítve: 2017.06.22 10:49

Vízi: a férfi- és női válogatott prémium támogatója lett a Mol-csoport

A magyar férfi és női vízilabda-válogatott prémium fokozatú támogatója lett a Mol-csoport.

HIRDETÉS

 

A cégcsoport csütörtöki közleményében úgy fogalmaz: a magyar vízilabda egy évtizedek óta íródó magyar sikertörténet, hiszen a pólósok a világon egyedülálló eredményekkel büszkélkednek, eddig kilenc olimpiai és öt világbajnoki aranyérmet gyűjtöttek.

„A Mol-csoport, mint a magyar sport meghatározó támogatója, szeretné elősegíteni, hogy ez a közös nemzeti sikertörténet újabb fejezettel bővülhessen, ezért döntött úgy, hogy csatlakozik a hazai rendezésű világbajnokságon szereplő magyar női és férfi vízilabda-válogatott szponzori köréhez” – írják.

A cégcsoport a szövetség és a válogatottak prémium fokozatú szponzora lett, ami azt is jelenti, hogy a csapatok budapesti világbajnoksághoz kapcsolódó eredményeit a Mol-csoportnak köszönhetően fogja jutalmazni a szövetség.

„Nagy megtiszteltetés nekünk, hogy újra a legsikeresebb magyar csapatsportág, a vízilabda mögé állhattunk. Ezzel a labdarúgás, a jégkorong és a kézilabda után egy újabb nemzeti válogatott büszke és lelkes támogatói lettünk. A szurkoló bennünk is ott van, és a legnagyobb magyar vállalatként drukkolunk a magyar csapatok és sportolók sikeréért” – fogalmazott Szollár Domokos, a Mol-csoport kommunikációs igazgatója.

„A magyar póló tradicionálisan világhírű, boldog vagyok, hogy ilyen kiváló partereink vannak, mint például a Mol-csoport” – mondta Kemény Dénes, a magyar szövetség elnöke, hozzátéve, hogy babonásként is kimondottan örül ennek az együttműködésnek.

„Volt már egy ilyen megállapodásunk, méghozzá 2008-ban, a pekingi olimpia előtt...” – emlékeztetett.

Kínában Kemény Dénes irányításával a férfiválogatott sorozatban harmadszor nyerte meg az ötkarikás játékokat.

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.22 23:58:20

Vízilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Az ezernyi bizonytalanság mellett én most csak abban az egyben vagyok biztos, hogy a nevek kiszivárogtatása hibás, vétkes, bűnös, így legalább erkölcsi értelemben büntetendő lépés volt.

2018.09.21 12:17:06

Vízilabda LAKNER GÁBOR

„Sokkal jobbnak kell lenniük a jelenlegi önmaguknál, mert a szint elképesztően magas.”

2018.09.21 10:59:50

Vízilabda nemzetisport.hu

Az alapszakasz október 3-tól 2019. február 23-ig tart.

2018.09.20 09:30:17

Vízilabda LAKNER GÁBOR

„Az Európa-bajnoki nyolcadik helyet nem szabad elfelejtenünk, annak ott kell élnie a fejekben.”

2018.09.15 23:39:08

Vízilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A férfipóló ősidők óta olimpiai sportág, a női szakág ellenben 2000-ben csatlakozott az ötkarikás programhoz, kezdetben hat, majd 2004-től nyolc csapattal. Ami a „píszí” sportdiplomácia szerint tarthatatlan, hiszen a férfiak mezőnye tizenkettes.

HIRDETÉS
HIRDETÉS