MTI 2020.05.19 16:22 Frissítve: 2020.05.19 16:42

Férfi vízilabda: vezetőedzőt váltott a pécsi együttes

Távozott a PVSK-Füszért férfi vízilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról Lukács Gergely, akinek a helyét az eddig másodedzőként dolgozó Török Viktor veszi át.

Új edzője van a pécsi vízilabdásoknak (Fotó: vlv.hu)

 

A pécsi együttes kedden délelőtt tartott sajtótájékoztatót, amelyen – a vlv.hu beszámolója szerint – Antonio de Blasio klubelnök és Domenico de Blasio szakosztályvezető azt mondta, számukra is gondot okoz a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet, de keresik a támogatókat, és számítanak az önkormányzat segítségére is. Hozzátették, a játékosok fizetését csökkentették, ugyanakkor sikeres tárgyalásokat folytattak, és a keret túlnyomó többségét meg tudták tartani, néhány igazolás ügyében pedig még zajlanak az egyeztetések.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Lukács Gergely családi okok miatt távozik a vezetőedzői posztról, az új tréner pedig a három éve Pécsen dolgozó Török Viktor.

„Jelenleg nehéz mit mondani a jövőről, látható, hogy mindenhol elég labilissá vált a helyzet, de szerencsére itt Pécsen nagyjából összeállt a keret, két-három játékossal tárgyalunk még” – nyilatkozta a vlv.hu-nak az új vezetőedző. Hozzátette, igyekezett feltérképezni a mezőny várható erőviszonyait, és úgy véli, van öt-hat csapat, amely stabil játékerőt képvisel.

„Tudom, hogy vannak csapatok, amelyek már edzenek, nálunk, úgy tűnik, talán június második hetében kezdődhet meg a vizes munka valamelyik szabadtéri medencében”
– mondta Török Viktor.
A PVSK az alapszakasz A csoportjában az ötödik helyen állt, a szövetség május 11-én befejezettnek nyilvánította a bajnokságot a világjárvány miatt.

2020.05.26 10:26:51

Vízilabda BABJÁK BENCE

A legemlékezetesebb tripla, a legfontosabb labdaszerzés, a legjobb negyed és a legfélelmetesebb uszoda.

2020.05.23 08:40:35

Vízilabda BALLAI ATTILA

Még láthatta, és hősként tisztelte Gyarmatiékat, még láthatták, ma is látják, és hősként tisztelhetik őt Kásásék.

2020.05.21 22:40:22

Vízilabda BALLAI ATTILA

NS-VÉLEMÉNY. A magyar pólóban az ezüstérem kudarc, ebben a versenyben a huszonkettedik hely sem az.

2020.05.19 00:01:45

Vízilabda CH. GÁLL ANDRÁS

Hiteles szakmai grémiumot nem volt nehéz találni. Bemutatjuk a voksoló panel tagjait.