Férfi vízilabda: a Szolnok válogatott klasszisai a Fradiban?

Vágólapra másolva!
2017.04.29. 08:42
null
Vámos Márton a zöld-fehéreknél folytathatja pályafutását (Fotó: vlsz.hu)
A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-PQS-nél folytathatja pályafutását a Szolnok két magyar válogatott vízilabdázója, Varga Dénes és Vámos Márton.

 

Azon túl, hogy az A-Híd-OSC-Újbuda és az FTC-PQS a Bajnokok Ligája-szereplést érő harmadik helyért is harcol, a hírek szerint az erősítések is ennek szellemében zajlanak az együtteseknél. Mint korábban megírtuk, az OSC-hez két szerb válogatott érkezik, az olimpiai bajnok védő, Szava Randjelovics és a BL-győztes center, Nemanja Ubovics. Utóbbi Szlobodan Nikicset pótolja majd, aki a hírek szerint az FTC-hez szerződik, míg a védő Nagy Ádám Miskolcon folytathatja pályafutását. Az OSC-nél erre a hétre ígértek információt az új játékosokról, úgy tűnik, ez csúszik, sőt egyelőre az is bizonytalan, ki lesz a csapat edzője ősztől.

Ráadásul várhatóan nem Nikics lesz az egyetlen sztárigazolás a zöld-fehéreknél, nem véletlenül mondhatta azt Madaras Norbert az Európa-kupa megnyerése után, hogy talán még a Fradival is lesz esélye a bajnoki címre. A Nemzeti Sport ugyanis úgy tudja, hogy Nikics mellett a Partizan ifjú titánja, az egy év alatt alatt olimpiai, világ- és Európa-bajnoki aranyat szerző Nikola Jaksics is a Népligetben folytatja, sőt a Szolnok két klasszisa, Varga Dénes és Vámos Márton is a zöld-fehéreknél szerepelhet az ősztől – persze a hivatalos bejelentésig csak feltételes módban beszélhetünk, az FTC-nél ugyanis egyelőre nem kívánják kommentálni az átigazolásokkal kapcsolatos híreket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik