Férfi vízi MK: az OSC közbeszólt, nem ismétlődik a tavalyi döntő

Vágólapra másolva!
2017.12.02. 17:36
Az OSC jutott be elsőként a férfi vízilabda Magyar Kupa vasárnapi fináléjába, miután a Komjádi-uszodában zajló négyes döntő szombati első elődöntőjében 10–7-re legyőzte az Egert.

Az előző két kiírásban Szolnok–Eger döntőt rendeztek – sorozatban harmadszor ez nem fog megtörténni. Az OSC 2014 után játszik újra a serlegért, akkor kikapott a Szolnoktól.


FÉRFI VÍZILABDA MAGYAR KUPA, ELŐDÖNTŐ

A-HÍD-OSC-ÚJBUDA–ZF-EGER 10–7 (3–2, 3–1, 3–4, 1–0)
Komjádi uszoda, 600
néző. V: Molnár P., Mucskai
OSC: Bisztritsányi – Salamon 1, Hegedüs, DRASKO BRGULJAN 2, UBOVICS 3, ERDÉLYI 3, Tóth M. Csere: Bundschuh, Gór-Nagy, Randjelovics, Kovács Gábor 1, Juhász Zs., Seman. Edző: Petik Attila
EGER: B. Mitrovics – Angyal 2, Rasovics 1, Hosnyánszky 1, Hárai, Lőrincz, Vlahopulosz 1. Csere: KOVÁCS GERGŐ 2, Decker Ádám, Bedő, Avramovics, Biros B. Edző: Dabrowski Norbert
Gól – emberelőnyből: 8/2, ill. 14/1
Gól – kettős emberelőnyből: 2/1, ill. –
Kipontozódott: Vlahopulosz (22.), Lőrincz (22.), Bundschuh (27.)
Kiállítás, cserével: Erdélyi Balázs (23.), Decker (24.),
MESTERMÉRLEG
Petik Attila:
– Két fáradt csapat találkozott, a hétközi utazás valószínűleg többet vett ki az egriekből, ezt próbáltuk is kihasználni, és Csucskovics hiánya is a mi malmukra hajtotta a vizet. Sok személyi hibát hozott a meccs, mindenki igyekezett figyelni a kiállításokra. A harmadik negyedben feltámadtak, szépen visszajöttek a mérkőzésbe, de új erőre kaptunk, Erdélyi Balázs kiállítása sem zavart meg minket. Másfél perccel a vége előtt hittem el, hogy nyerünk.
Dabrowski Norbert: – Már a kezdés előtt egyértelmű volt, hogy mindkét csapatnak nehéz lesz a meccs, kicsit mi lassabban kezdtünk. Rettentő sok energiát beletettünk, hogy vagy háromszor is visszajöjjünk a mérkőzésbe, sajnos így sikerült a vége. Nincs szégyenkezni valónk, nagy harcban kikaptunk egy jobb csapattól. Elismerésem az OSC-nek.

Később játszották
Szolnoki Dózsa–FTC-PQS Waterpolo 13–12 (2–2, 3–1, 0–3, 2–1, 6–5) – ötméteresekkel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik