Férfi vízi Ek: elmaradt a bravúr, a Debrecen nem jutott a döntőbe

Vágólapra másolva!
2013.02.06. 20:00
A férfi vízilabda Európa-kupa elődöntőjének visszavágóján a Debrecen hazai környezetben 12–10-es vereséget szenvedett a szerb Radnicski Kragujevactól. A magyar csapat összesítésben öt góllal maradt alul, így nem jutott a fináléba.

A Debrecen 4–4-ig tartotta magát a többek közt Vanja Udovicsics és Filip Filipovics vezette vendégekkel, majd Burics gólja után már háromgólos, 9–6-os hátrányban volt az anyagi gondokkal küzdő magyar együttes.

Udovicsics találatával még egyszer, 11–8-nál volt háromgólos a különbség a két csapat között. A vége kétgólos vereség lett, így összesítésben öttel maradt alul a Debrecen.

FÉRFI VÍZILABDA, EURÓPA-KUPA, ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
DEBRECEN–RADNICSKI KRAGUJEVAC (szerb) 10–12 (3–1, 1–5, 3–3, 3–3)
Debrecen, 1000 néző. V: Margeta (szlovén), Koganov (azerbajdzsáni)
DEBRECEN: B. Mitrovics – A. GIORGETTI 4, Letica, VARGA T. 3, MISICS 2, Süveges, Vindisch. Cs: Kállay 1, Halek 1, Palotás. Megbízott edző: Michele Garalti Giorgetti
RADNICSKI: Radics – BURIC 4, GAK 3, V. Udovicsics 1, Zlokovics, Csirics, F. FILIPOVICS 2. Cs: D. Markovics, B. Popovics, D. Filipovics 1, Basics, Csupics 1. Edző: Dejan Udovicsics
Gól – emberelőnyből: 13/6, ill. 11/5
Kipontozódott: Csirics (21. p.)
Továbbjutott: a Radnicski, kettős győzelemmel (21–16)
MESTERMÉRLEG
Michele Garalti Giorgetti: – Minden kérdésben Varga Tamás illetékes nyilatkozni.
Dejan Udovicsics: – Számunkra ez a meccs az idény elején felvázolt céljaink megvalósulását célozta, bebizonyítottuk, hogy egy teljesen új klub is képes bejutni az Európa-kupa döntőjébe.

RN Florentia (olasz)–RN Savona (olasz) 11–11
Tj: a Florentia, 19–17-tel

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik