nemzetisport.hu 2020.01.17 08:45 Frissítve: 2020.01.17 08:56

Év Sportolója Gála: Elfelejtettem, hogy jönnöm kell az Eb-meccs után – Varga Dénes

A Ferencváros férfi vízilabdacsapata lett az Év csapata a hagyományos sportágak között a 62. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán. A díjat a csapatkapitány, Varga Dénes vette át, aki egyenesen a spanyolok elleni Eb-meccsről érkezett. Az NSO Tv stábja vele, illetve a Fradi trénerével, az Év edzőjének megválasztott Varga Zsolttal beszélgetett.

 

 

Az FTC-Telekom Waterpolo vezetőedzője, Varga Zsolt elmondta: őt és csapatát is hatalmas megtiszteltetés érte, hogy két díjat is megkaptak.

„Nagyon örülök, hogy nyerni tudtunk, fontosnak gondolom a csapat életében. Ezek történelmi pillanatok. A klubnak, a Fradinak is, amely megadja nekünk a hátteret. Az, hogy van egy ilyen nagyon jól felépített, profi csapatom, annak az eredménye, hogy ténylegesen, a döntő pillanatokban a nüanszok nekünk kedveznek. Én azt gondolom, hogy a nüanszok azok oldalára döntenek, akik tényleg megtesznek a sikerért mindent, és hisznek benne.”

Videónkban beszél arról, hogyan motiválja csapatát és saját magát azok után, hogy mindent megnyertek. Természetesen a magyar–spanyol Eb-meccs is szóba kerül, külön a Ferencváros játékosainak teljesítményével.

Varga Dénes arról a találkozóról érkezett, pedig el is felejtette, hogy a gálán szerepe lesz.

„Egy héttel ezelőtt Madaras Norbival beszéltük, hogy ezt a díjat amennyiben megnyernénk, jó lenne, ha csapatkapitányként én venném át. Elmondtam, hogy lehet róla szó, csak éppen aznap fontos meccsünk van, úgyhogy kicsit szerencsétlen volt a helyzet. Nekem teljesen kiment a fejemből, viszont minden oda volt készítve, a feleségem látatlanba felöltöztetett tetőtől talpig, ezúton is köszönöm neki. Madaras Norbi pedig elszállított ide, és a hab a tortán, hogy megnyertük a díjat.”

62. M4 SPORT – AZ ÉV SPORTOLÓJA GÁLA
A LEGJOBB CSAPAT (HAGYOMÁNYOS CSAPATSPORTOK)

FTC-TELEKOM WATERPOLO (férfi vízilabda)

DOBOGÓSOK
GYŐRI AUDI ETO KC (női kézilabda)
NŐI JÉGKORONG-VÁLOGATOTT (jégkorong)

62. M4 SPORT – AZ ÉV SPORTOLÓJA GÁLA
AZ ÉV EDZŐJE

VARGA ZSOLT (FTC, vízilabda)

DOBOGÓSOK
SELMECI ATTILA (Milák Kristóf)
DANYI GÁBOR (Győri ETO, női kézilabda)

Azért a bolgárok elleni meccs ott jár Willi Orbán fejében… – Gulácsi

Remélem, nem ez volt az utolsó alkalom – Milák

2020.10.02 19:24:10

Vízilabda BALLAI ATTILA

Húsz év távlatából is mesés: felelevenítjük a magyar vízilabdázók sydneyi olimpiai győzelmét.

2020.09.18 21:05:14

Vízilabda MALONYAI PÉTER

A vízilabdázás állócsillaga 70 évesen sem hazudtolja meg önmagát: fergeteges sztorik Budától Szicíliáig.

2020.08.30 22:36:47

Vízilabda CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Dopping- és minden más frontról pontosan tudjuk, mekkora gazemberségeket képesek egyesek elkövetni az eredmény érdekében – kétségünk se legyen afelől, hamarosan a koronavírustesztek manipulálása is piaci alapon zajlik majd.