Férfi vízilabda: hosszabbított a Vasassal Szlobodan Nikics

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.02.16. 12:07
null
Hosszabbított a Vasassal Szlobodan Nikics (Fotó: Árvai Károly)
A Vasas a hivatalos honlapján jelentette be, hogy vízilabdacsapatának vezetőedzője, Szlobodan Nikics 2024-ig meghosszabbította a szerződését.



Tavaly októberben írtuk meg, hogy a Vasas korábbi játékosa, Szlobodan Nikics a klub vízilabdacsapatának első külföldi vezetőedzője lett.

Elégedett lehet a szakember munkájával a fővárosi klub, ugyanis a hivatalos honlapján bejelentette, további két évre szóló szerződéshosszabbításban egyeztek meg vele.

„Nagyon örülök, hogy a vezetőség velem képzelte el a folytatást, és így további két idényen át folytathatom azt a szakmai munkát, amit néhány hónapja kezdtem el a csapattal. Jól érzem magam a Vasasnál, az pedig külön jólesett, hogy Markovits László klubelnök is részt vett a tárgyalásokon, és biztosított arról, hogy számíthatok az anyaegyesületre, ahogy az A-Híd és a Plaket támogatására is. Megtisztelő a Vasas-családhoz tartozni, nagyon motivált vagyok, de ez a megbízatás felelősség is egyben, hiszen nagyon komoly célok fogalmazódtak meg mindannyiunk részéről a jövőre vonatkozóan” – mondta Nikics a klubnak adott interjújában.

A Vasas jelenleg a 4. helyen áll a bajnokságban, egy ponttal lemaradva a Szolnoktól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik