Vízi Eb: Sokat kivett belőlünk a szerb meccs - Varga D.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.19. 23:28
Varga Dénes szerint sokat kivett a magyar férfi vízilabda-válogatottból a szerbek elleni meccs, de tudták, hogy a második félidőre majd átfordul a meccs a javukra a németek ellen. Hárai Balázs pedig azt mondta, hogy úgy érkeztek meg a Margitszigetre, hogy ez a legfontosabb meccsük.

„A legnagyobb erőnk, hogy nagyon homogén társaság vagyunk, napról napra másnak jön ki a lépés, ma én lőttem öt gólt, de korábban volt ez máshogy is, és lesz is máshogy, ez egészen biztos. Nem hálás műfaj a németek elleni kötelező győzelem a Margitszigeten, főleg nagyközönség, és ilyen nagy diadal után. Kicsit erőszakosabban kezdtek, de sokszor játszottunk ellenük, így tudtuk, hogy ez a második félidőre átfordul. Magas hőfokon égtünk az előző mérkőzésen, ez lelkileg is kivett belőlünk sokat, személy szerint én tudtam volna pihenni még egy napot, hogy úgy érezzem, minden rendben van” – nyilatkozta Varga Dénes a Magyar Televíziónak.Varga Dénes a Magyar Televíziónak.

„Egész évben sokat gyakoroltam a centerből való csavarós mozdulatot, úgy gondolom, hogy ez az egyik specialitásom. Annyira belém van ez rögzülve, hogy már rutinból megy, ha leesik a labda, és otthagynak, akkor nekem ez az első mozdulat, ami eszembe jut. Azt nem tudtuk, hogy szoros lehet a meccs vége, de nekünk az volt a legfontosabb, hogy bármi áron nyerjünk, úgy jöttünk ide, hogy ez a legfontosabb meccsünk. Annak ellenére, hogy az eleje nem sikerült jól, a végére megnyugodtunk, és fel tudtuk őket őrölni. A nyugalom volt a kulcs a második félidőben” – fogalmazott Hárai Balázs.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik