Férfi vízi: a fél Szeged eligazol, Szivós jövője hétfőn dől el

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.17. 11:19
null
Vizsgálatok várnak még Szivós Mártonra (Fotó: Fuszek Gábor)
Habár a 2013–2014-es férfi vízilabda idény véget sem ért még, az átigazolási piac olyan, mint a Vásárcsarnok szombat reggel: a fél Szeged eligazol, a fél Eger az OSC-hez kerülhet, Szivós Márton jövője pedig hétfőn dől el.

A Diapolo Szeged elnök asszonya, Cserhalmi Julianna a delmagyar.hu-nak adott interjújában megerősítette: szétszéled a kupagyőztes, amely szombat délután a RacioNet-Honvéd ellen az ob I harmadik helyéért mérkőzik. Akkor még a csapathoz tartozik, de a nyáron távozik Vincze Balázs vezetőedző, a játékosok közül Juhász Zsolt, Nagy Viktor, Szivós Márton és Tóth Márton, Molnár Tamás pedig befejezi játékos-pályafutását, ő lesz a klub szakmai igazgatója és ügyvezetője. Az elnök asszony nemcsak a távozók nevét, új munkaadóikat is elsorolta: Vincze és Juhász az állítólag éppen a Szeged volt főtámogatója, az A-Híd által feltőkésített OSC-hez, Nagy és Tóth a Szolnokhoz, míg Szivós Egerbe megy. Ha….

„Egyelőre a Szeged játékosa vagyok. Remélem, hogy május tizenkilencedike után profiként folytathatom a játékot a vízben, és nem kell, hogy otthon gombfocizzak. Hétfőn dől el a jövőm” – fogalmazott Szivós, akinél most kerül sor a katéteres szívműtétje után előírt óriásvizsgálatra.

A fogadó fél, azaz a ZF-Eger főnöke sem erősítette meg a klasszis átigazolását.

„Addig nem érdemes az egésszel foglalkozni, amíg azt sem tudjuk, sportolhat-e. Beszéltünk róla, miként alakul a jövője, de ennél tovább nem mentünk – így Bárány Attila, aki Hosnyánszky Norbert esetleges visszatéréséről sem mondott biztosat. – Amíg tart a bajnoki döntő, nem kívánunk az átigazolásokkal foglalkozni.”

Mindezek után megemlítjük, hogy az OSC az Egerből is táplálkozna, a zuhanyhíradó szerint hat játékosnak is ajánlatot tett…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik