Női vízi ob I: a szentesiek játszanak az Egerrel a döntőben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.02. 19:32
A Hungerit-Szentesi VK bejutott a női vízilabda ob I döntőjébe, miután megszerezte harmadik győzelmét is a Dunaújvárosi Főiskola ellen. A fináléban az Eger lesz az ellenfele.

Az újvárosi siker után a szentesi drukkerek újabb győzelmet vártak csapatuktól. Az első negyedben szinte lehetett érezni a feszültséget, mindkét csapat mindent megtett a sikerét, de kiegyenlített volt a játék. A folytatásban Kövér-Kiss és Gémes góljaival a félidőre háromra növelte előnyét a Hungerit. Aztán jött Miskolczi, és ő is hozzátette a magáét, a főiskolások pedig szinte állva maradtak. Az utolsó negyed előtt 11–5 állt az eredményjelző táblán, eldőlni látszott a továbbjutás. A végén a szentesiek már örömpólót játszottak, a vendégek pedig elhibázták második büntetőjüket is.

NŐI VÍZILABDA OB I
ELŐDÖNTŐ, 4. MÉRKŐZÉS

HUNGERIT-SZENTESI VK–DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA VE 14–6 (3–2, 4–2, 4–1, 3–1)
Szentes, 200
néző. V: Dodog, Birri
SZENTES:
GUNDL – Hevesi 1, MISKOLCZI 4, Musgrove, Kotova 1, KÖVÉR-KISS 3, GÉMES 2. Cs: Tímár M. (kapus), Győri 1, Magyar, Kádár 1, Rácz 1. Edző: Zantleitner Krisztina
DUNAÚJVÁROS:
Kasó – Menczinger 1, Gurisatti, Horváth 1, Ziegler 1, Poszkoli, POLÁK 2. Cs: Ács, Tóth Cs., Sinka, Szilágyi, Andresz 1. Edző: Mihók Attila
Gól – emberelőnyből:
6/3, ill. 5/2
Gól – ötméteresből:
2/2, ill. 2/0
Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc végeredménye:
3–1, a Szentes javára
MESTERMÉRLEG
Zantleitner Krisztina:
– Nagyon örülök, hogy ilyen összeszedetten és fegyelmezetten tudtunk végig játszani. A mérkőzésen az elején voltak fordulópontok, amiből nekünk sikerült jól kijönni. Szívből gratulálok a lányoknak sikerükhöz.
Mihók Attila:
– Lélekben és testben is elfáradtunk, gratulálunk a Szentesnek, és sok sikert kívánunk neki a döntőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik