Férfi vízilabda: Kis Gábor és egy szerb világbajnok is Szolnokra igazolt

VARGA CSABAVARGA CSABA
Vágólapra másolva!
2011.05.19. 14:44
Címkék
Az élvonalbeli vízilabda-bajnokságban ötödik helyezett, ősztől a LEN-kupában induló Szolnoki Főiskola-Közgép csapatánál az évadzáró sajtótájékoztatón nagy bejelentéseket tett a klubvezetőség.

Mohi Zoltán klubelnök bejelentette hogy Cseh Sándor edzővel 2013. július 15.-ig szóló szerződést kötöttek.

Az elmúlt évad csapatából Gárdonyi András, Süveges Máté, Kovács Olivér, Pásztor Mátyás, Marnitz Gergő, Hangay Zoltán, Ramiro Georgescu, Mezei Tamás és Bálint Ákos továbbra is szolnoki színekben fog szerepelni. A keret további tagjaival folynak az egyeztetések. Eddig egy távozóról tudnak, Bálint Gergő Szegedre igazol. Az érkezők között azonban világsztárok szerepelnek.

„Az már biztos, hogy a mi játékosunk lesz az olimpia bajnok Kis Gábor, a center kedden még bajnoki címet ünnepelt Egerben – nyilatkozta Mohi Zoltán. – Szerződtettük továbbá a szerb válogatottal világ és Európa-bajnok Zivko Gocsicsot, az átlövő a Partizán Beográdból ismert leginkább. Szintén megegyeztünk a román bajnoki évad legjobb játékosának megválasztott, nagyváradi szélsővel, Tiberiu Negreannal. Mellettük az átlövő poszton szereplő, egykori magyar gólkirály Nyéki Balázs is nálunk folytatja, aki az olasz Nerviben pólózott a elmúlt szezonban, valamint Decker Attila kapus is hozzánk igazol, ő Debrecenből érkezik."

A témáról itt olvashat bővebben!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik