Az alapszakasz pólórangadója: a Domino-Honvéd a Vasast fogadja

Vágólapra másolva!
2009.03.27. 12:41
Az alapszakasz legnagyobb rangadóját rendezik péntek este a férfi vízilabda-bajnokságban: a második hely megőrzéséért harcoló Domino-Honvéd fogadja a listavezető és veretlen TEVA-VasasPlaketet.
Nagy küzdelemre van kilátás
Fotó: Czagány Balázs (NS-archív)
Nagy küzdelemre van kilátás
Nagy küzdelemre van kilátás
Fotó: Czagány Balázs (NS-archív)
Nagy küzdelemre van kilátás

A bajnokság legnagyobb rangadóját rendezik a Kőér utcában, hisz a listavezető látogat a második helyezetthez. A Vasast azonban már szinte biztos, hogy képtelen befogni a Honvéd, így különösebben nagy tétje sincs a találkozónak. Persze a presztízs, az más...

Az utóbbi időben nem sok sikerélményben volt része a Honvédnak, ha az angyalföldieket sodorta útjába a sors.

A Vasas szakította meg 2007 tavaszán a piros-fehérek hatos bajnoki aranysorozatát, a piros-kékek búcsúztatták a Dominót a tavalyi bajnokság elődöntőjében, a mostani szezonban pedig a Komjádiban bajnokin, Egerben a Magyar Kupa elődöntőjében győzték le az angyalföldiek a Honvédot.

A góllövőlistát vezető Szivós Mártonnal felálló Honvéd viszont hazai pályán még veretlen a szezonban, ezt a sorozatot pedig minden bizonnyal folytatni szeretné.

A másik oldalon nem foglalkozhattak túl sokat a Reccóval (ismert, az olasz sztárcsapatot kapta ellenfélül a Vasas az Euroliga negyeddöntőjében), ezen kívül is várnak még nehéz feladatok Földi László együttesére.

A mandulaműtét után lábadozó Kis Gábor nélkül felálló gárda két hete, a Szeged ellen botlott először, azonban így is veretlenül (igaz, nem százszázalékosan) zárhatja az alapszakaszt.

A találkozó 19 óra 30 perckor kezdődik a Kőér utcában.

VODAFONE OB I

A 16. FORDULÓ PROGRAMJA
Szolnoki Főiskola-KÖZGÉP–BVSC-Zugló 18 óra
BODROGI BAU-Szentesi VK–Pécsi Vízmű PVSK-Fűszért 18
Szeged Beton VE– UNIQA-UTE 18.30
Aprilia FTC-Fisher Klíma–OSC-OPUS VIA 19
ZF-Eger–Androbau Fehérvár Póló SE 19
Domino-Honvéd–TEVA-VasasPlaket 19.30
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik