Javult a klasszis szerb pólós, Danilo Ikodinovics állapota

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2008.06.29. 07:53
Szerb források szerint javult az állapota Danilo Ikodinovicsnak, a szerb válogatott világ- és Európa-bajnok vízilabdázójának, aki péntek este szenvedett súlyos motorbalesetet az Újvidék és Nagybecskerek közötti útszakaszon.
Az utolsó kép Ikodinovicsról balesete előtt
Fotó: Action Image
Az utolsó kép Ikodinovicsról balesete előtt
Az utolsó kép Ikodinovicsról balesete előtt
Fotó: Action Image
Az utolsó kép Ikodinovicsról balesete előtt
A péntek este motorjával súlyos balesetet szenvedő szerb válogatott vízilabdázót, Danilo Ikodinovicsot továbbra is az intenzív osztályon ápolják, de szerencsére eszméleténél van, és amint a hozzá a kórházba berohanó felesége hangját meghallotta, a kezét és a lábát is meg tudta mozdítani.

„Annak ellenére, hogy nagyon sok vért veszített, az állapota bizakodásra ad okot; óriási szerencse, hogy a sisak a fején volt az ütközésnél. Úgy tűnik, hogy jól sikerült a műtét, és az orvosai is pozitívan nyilatkoznak a felépülési esélyeiről” – mondta a sajtó érdeklődésére Dejan Perisics, a Szerb Vízilabda-szövetség technikai igazgatója a 31 éves klasszisról, akit az újvidéki klinikán kezelnek.

A szombat késő esti híradások jelentős javulásról számoltak be a kiváló sportoló állapotát illetően, ugyanakkor hangsúlyozták, hogy továbbra is az intenzív osztályon tartják Ikodinovicsot.

A rendőrségi vizsgálat jelenlegi állapota szerint Yamahájával túl sebesen haladt, amikor péntek este fél kilenc előtt hátulról belevágódott egy vele azonos irányba tartó, ám nála jóval lassabb Zastava gépkocsiba, amelynek vezetője csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

A 31 éves sportoló a válogatottal világ- és Európa-bajnokságot, illetve olimpiai ezüst- és bronzérmet nyert, míg klubszinten többek között Euroliga-győztesnek mondhatja magát. A Partizan Beograd sportolója játszott korábban Olaszországban és Oroszországban is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik