Vízi Eb: Több volt ebben a mérkőzésben – Benedek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.15. 11:16
Tizenöt góllal (20–5) nyert a magyar férfi vízilabda-válogatott Törökország ellen a Belgrádban zajló Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában. Benedek Tibor szövetségi kapitány szerint több volt számunkra ebben a találkozóban, két góllal minimum...

„Legalább két góllal több volt ebben a mérkőzésben – nyilatkozta a találkozót közvetítő M4 Sportnak Benedek Tibor a lefújást követően. – Apró dolgok döntöttek, például a kiállítási arány, amit azért furcsának tartok. Kis Gáborról centerben két ötméterest nem kaptunk meg. De mi is hibáztunk, kihagytunk egy-két ziccert. Összességében a végén ez a három-négy gól kellett volna a még nagyobb különbségű győzelemhez. Mi végeztünk a csoportban, nem tehetünk mást, mint drukkolunk az oroszoknak.”Benedek Tibor a lefújást követően. – Apró dolgok döntöttek, például a kiállítási arány, amit azért furcsának tartok. Kis Gáborról centerben két ötméterest nem kaptunk meg. De mi is hibáztunk, kihagytunk egy-két ziccert. Összességében a végén ez a három-négy gól kellett volna a még nagyobb különbségű győzelemhez. Mi végeztünk a csoportban, nem tehetünk mást, mint drukkolunk az oroszoknak.”

Az erőviszonyok alapján a magyar és a görög válogatott között a gólkülönbség dönt a csoport első és második helyéről. A görögök este 20.15 órától játszanak az oroszokkal. Nekünk most +21 (40–19) a gólkülönbségünk, a görögöknek +15 (29–14).

A találkozót követően Bátori Bence értékelt az NSO Tv-nek.

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája: a budapesti final sixre a jegyek még kaphatók ajegyed.huoldalon!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik