Vízi Eb: „Lesz mit gyakorolnunk, szerintem a fór lesz az”

SOMLÓVÁRI DÁVIDSOMLÓVÁRI DÁVID
Vágólapra másolva!
2016.01.11. 22:56
Címkék
A magyar válogatott kiválóan játszó centere, Kis Gábor szerint holnap az emberelőny-kihasználást fogják gyakorolni az edzéseken.

„Lesz mit gyakorolnunk a holnapi szabadnapon. Szerintem a fór lesz az egyik. Összességében mi uraltuk a meccset, még ha az eredmény nem is mindig mutatta. Végig úgy tűnt, hogy mi nyerünk egy-két góllal. Dühít, hogy nem sikerült ezt az előnyt megtartanunk. Azt kell gyakorolnunk, hogy magabiztosak legyünk a fóroknál, mert nem az előnyvariációkkal vagy a taktikával volt gond. Egyszerűen nem voltak azok a tekintetek, amikor a labda a kézben volt, »hogy itt hagytok, belövöm«" – fogalmazott Kis Gábor.Kis Gábor.

Centerünk az egész mérkőzésen közelharcot vívott a bekkekkel, akik néha brutálisan bántak vele, de ez nem zavarta.

„Ebből a mérkőzésből nagyon sokat fogunk építkezni. Jó meccset játszottunk, amelyet szerencsével hoztak ikszre a görögök. Holnap felkelünk, ez kis pluszt tud adni azoknak, akiknek esetleg ez az első világversenye.”

„Nagyon rajta leszünk, hogy gólerős játékunk legyen a két hátralévő csoportmeccsen. Fontos ez. Néztük a szerbeket, borzasztóan erős csapatuk van. Nagyobb esélyünk van a négy közé jutni, ha elkerüljük őket.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik