Vízi Eb: Ki fogjuk vívni az olimpiai részvételt – Benedek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.23. 17:55
Magyarország végzett a harmadik helyen a szerbiai férfi vízilabda Európa-bajnokságon, miután a bronzmérkőzésen 13–10-re legyőzte Görögországot. A találkozót követően Benedek Tibor szövetségi kapitány értékelt az M4-nek.

„Mi szerettünk volna olyan hangzavarban játszani, ami most a döntőt előzi meg. Ez volt az álmunk, ám nem vagyok elégedetlen. Nyilván jobb az első helyért mérkőzni, de a fiúk most bebizonyították, hogy a három hét felkészülés alatt igazi csapattá váltak. Ha nem bizonyítod eredménnyel, akkor nem ér semmit, hogy mi tudjuk, jó csapat lettünk” – mondta Benedek Tibor szövetségi kapitány az M4-nek. Ha nem bizonyítod eredménnyel, akkor nem ér semmit, hogy mi tudjuk, jó csapat lettünk” – mondta Benedek Tibor szövetségi kapitány az M4-nek.

„Nagyon jó Európa-bajnokságunk volt egy nagyon rossz utolsó montenegrói negyeddel. Szerintem ez az Eb erőt adhat abban, hogy bár még nem kvalifikáltuk magunkat az olimpiára, megvan ehhez az erő, olyan játékosok, akik tudnak lendíteni a csapategységen. Ki fogjuk vívni az olimpiai részvételt!”

„Kellett ez a mai bronzmeccs. Nagyon fontos volt számunkra, és a fiúk ezzel a téttel együtt tudtak ilyen jól játszani. Ez bizonyítja, hogy egy erős csapatunk lett. Tudtuk, hogy a görögök ellen szükség van a nagyon jó emberhátrányos védekezésre, de ezek csak másodlagos dolgok. Az első mindig ott van a szívekben” – nyilatkozta a szövetségi kapitány.

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája: a budapesti final sixre a jegyek még kaphatók ajegyed.huoldalon!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik