Vizes vb: Cseh László elárulta, meddig tervez biztosan az úszással

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.27. 17:32
Cseh Lászlóval szervezett kötetlen sajtóbeszélgetést a vizes világbajnokság médiacsapata a Duna Aréna teraszán. A 200 m pillangón ezüstérmet nyerő klasszis elárulta: a 2020-as hazai rendezésű Európa-bajnokságig biztosan tervez az úszással, hiszen szeretne még egyszer hazai közönség előtt versenyezni.
Élvezem az úszást, fantasztikus dolog hazai közönség előtt versenyezni. Lenyűgöző a Duna Aréna közönsége, hatalmas erőt ad a medencében

– fogalmazott Cseh László.

Szeretném ezt még egyszer átélni a világbajnokság után, így a 2020-as Európa-bajnokságon mindenképpen szeretnék rajthoz állni, addig még biztosan versenyezni fogok. A többit majd meglátjuk.

Cseh arról is beszélt, hogy mindig jó meglepetéseket látni egy-egy viadalon, amivel Federica Pellegrini győzelmére utalt 200 m gyorson. A friss vb-ezüstérmes elmondta, még mindig rendkívül motivált, s úgy érzi, hogy egy kicsivel még mindig tud jobb lenni és jobb eredményeket elérni a következő versenyeken.

A regenerációnak óriási szerepe van, nem csak az edzéseket kell végezni. Ennyi idősen sokkal több visszajelzést tudok kapni magamtól.

 

Újságírói kérdésre Cseh tanácsot adott a 100 és 200 mellen is búcsúzó Gyurta Dánielnek.

Találja meg azokat a pontokat az életében, amik miatt nem működtek a dolgok. Lehet, hogy neki is egy kicsit lazábbnak kellene lennie néhány dologban. Volt már hullámvölgye, de akkor is túltette magát rajta. Bár én inkább a hullámvölgyek utáni gyors felállásokban vagyok jobb, egyik napról a másikra.

Cseh László a férfi 4x100-as gyorsváltó bravúros bronzérméről is szót ejtett.

Gyakorlatilag megkönnyeztem a váltó úszását, annyira örültem a bronzéremnek és különösen Németh Nándor sikerének.

Cseh László a 200-on nyert ezüstje után péntek délelőtt a 100 pillangó előfutamában is versenyez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik