Megjelent a Sport&Life magazin nyári száma!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.04. 16:34
Címkék
Megjelent a Sport&Life magazin nyári száma, és mi más lehetne a központi téma, mint a júliusi, hazai rendezésű vizes világbajnokság?!

Főszerepben férfi vízilabdacsapatunk kapusa, Nagy Viktor, aki az exkluzív fotókon bebizonyította, a medencében és környékén nem csak fürdőgatyában és vízilabdával a kezében érzi „otthon" magát. Bemutatjuk Kiss Szofit, aki nagykövetként és szinkronúszóként is helytáll a világbajnokság előtt és alatt. Történelmi összeállításunk pedig az ezt megelőző tizenhat vb érdekességeit villantja fel.

Mint ahogy megvillantotta már jó párszor a tehetségét Tassi Attila is, a TCR-versenysorozatban induló M1RA-csapat fiatal pilótája, aki jó eséllyel pályázik a világbajnoki címre. Hasonló terveket szövögetnek dzsúdósaink is, a nyár zárásaként Budapesten rendezendő vb előtt négy cselgáncsozót – Csernoviczki Éva, Erdélyi-Joó Abigél, Tóth Krisztián, Cirjenics Miklós – is becsábítottunk műtermünkbe, ahol a fotózás ugyan a divatról szólt, a beszélgetések azonban már a sportról és hőseinkről.

Keresse az újságárusoknál!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik