Vívó-vb: az Exatlon Hungary döntősének ismét megjött a kedve a víváshoz

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2019.07.22. 17:41
Esztergályos Patrikot a legtöbben a TV2 Exatlon Hungary extrémsport vetélkedőműsorából ismerik, ahol egészen a döntőig menetelt, s csak kicsivel maradt le arról, hogy ő legyen a bajnok. Ezekben a napokban a hangját adja a budapesti vívó-világbajnokságnak, ugyanis ő a helyszíni szakkommentátor a BOK-csarnokban. 

A HÉTFŐI NAP GALÉRIÁJA ITT!

„Először nagyon meglepődtem, hogy felkértek a vb helyszíni szakkommentátorának – mondta Esztergályos Patrik, aki párbajtőrözőként 2014-ben kadét világbajnokságot és ifjúsági olimpiát is nyert. – Értek én a víváshoz, de hogy mind a három szakághoz konyítanom kell, az megterhelő feladat. De napról napra egyre jobban belejövök, és mostanra már a sajátoménak tudhatom.”

Patrik tehát élvezi ezt a szerepkört, ahogy az Exatlon Hungaryt is hatalmas élményként élte meg. A televíziós műsor meghozta neki az ismertség mellett a népszerűséget is, míg az interjúhoz készülődtünk, többen is megállították a BOK-csarnok folyosóján egy-egy közös fotóért. Miközben élvezi ezt a helyzetet, Siklósi Gergely – akivel együtt 2016-ban csapatban junior Európa-bajnokságot nyert, illetve junior vb-ezüstérmes lett –világbajnoki győzelme elgondolkoztatta,hogy talán neki sem kellene még letenni a párbajtőrt.

Az Exatlonnal belekóstoltam a média világába, nem titkolt célom, álmom volt, hogy szerepeljek a tévében, hallják az emberek a hangomat. Tetszik a média, a tévézés, illetve a szakkommentátorkodás, mert élvezem, amit csinálok. Viszont az a helyzet, hogy Gergő annyira visszahozta a kedvemet a víváshoz, hogy nagyon elgondolkoztam azon, mennyire álljak bele a vívásba, hiszen fiatal vagyok ahhoz még, hogy abbahagyjam. De erre még aludnom kell egyet-kettőt.

Videónkban további kulisszatitkokat is elárul a szakkommentárkodásról, illetve az Exatlon Hungaryről. Valamint azt is elmondja, hogyan élte meg barátja vb-győzelmét a helyszínen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik