Figo cáfolja, hogy kritizálta Ronaldóékat

Vágólapra másolva!
2010.06.16. 21:40
null
Figo állítja, bízik a portugál csapatban (Fotó: Action Images)
Néhány óráig nem volt túl népszerű a portugál szurkolók között Luís Figo, a luzitánok korábbi ásza, mivel az egyik kínai hetilap szerint kritizálta hazája nemzeti csapatát az Elefántcsontpart elleni meccs miatt. Ám Figo gyorsan reagált, a portugál szövetség honlapján cáfolta a híreket.

A korábbi portugál futballista, Luís Figo tagadta, hogy kritizálta Portugáliát az Elefántcsontpart elleni mérkőzésen.

A kínai Ti Tan című hetilap nyilatkozatot közölt a portugál válogatott korábbi játékosával, ebben Figo beszólt hazája csapatának az együttes első meccsével kapcsolatban.

„Ha Portugália Brazília ellen is így játszik, akkor nem sok esélye van pontot szerezni" – mondta Figo a kínai hetilap szerint.

Ám most úgy tűnik, hogy a kínai újság félreértette Figo szavait, vagy egyszerűen valótlanságot írt, mivel a portugál sztár hazája labdarúgó-szövetségének honlapján cáfolta a hírt.

„Nem adtam nyilatkozatot egyetlen kínai médiumnak sem, és nem beszéltem negatív hangnemben a nemzeti csapatról. Továbbra is bízom és hiszek a nemzeti együttesben, valamint a szakmai stábban és a válogatott fejlődő játékában" – jelentette ki Figo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik