HIRDETÉS
utanpotlassport.hu 2019.01.21 12:39 Frissítve: 2019.01.21 13:11

Téli Sportágválasztó: hideg ötletek gyerekeknek

Január 19-én szombaton a Vasas Jégcentrumban került sor az immáron ötödik alkalommal megrendezett Téli Sportágválasztóra, amelyre több ezren látogattak ki. Az esemény célja, hogy kortól függetlenül minél több téli sportágba kóstolhassanak bele az érdeklődők. A rendezvény – az eddigiekhez hasonlóan - nagy sikerrel zárult.

UP-info A helyszínre kilátogatók 21 különböző havas-jeges sportágat próbálhattak ki, többek között a jégkorongot, a jégtáncot, a műkorcsolyát, a rövid pályás gyorskorcsolyát, a curlinget, a szánkózást, a fakutyázást, az alpesi síelést és a snowboardozást. A téli sportok mellett a fitnesz világába is betekinthettek az érdeklődők, akik a rendezvény alatt díjmentesen vehették igénybe a Victory Fitness Jégpalota edzőtermi szolgáltatásait.

Az idei esemény is sikert aratott Forrás: sportagvalaszto.hu

Az idei esemény is nagy sikert aratott  •  Forrás: sportagvalaszto.hu

A sportágak kipróbálásán kívül a résztvevők sportbemutatókat is láthattak, végigizgulhatták a Média Kupát, és ráadásként egy felnőtt férfi jégkorongmeccsen is szurkolhattak.

Izgalmasnak bizonyultak a Média Kupa eseményei, amelyen sportolókból és médiásokból álló csapatok mérték össze a tudásukat. A sportolók csapatában Medveczky Erika, dr. Kiss Gergely és Szuper Levente szerepelt, míg a médiát az OCRSport.hu, a TV2 Akadémia és az M4 Sport Szabadidősport Magazin munkatársai képviselték. A csapatok curling, szárazföldi jégkorong-kapuralövés és korongtorony-építés, valamint asztali jégkorong számokban vetélkedtek egymással. A vándorkupát az OCRSport.hu csapata nyerte.

A Téli Sportágválasztó a Vasas – Gyergyószentmiklós Erste Liga felnőtt jégkorongmérkőzéssel zárult, amelyen a hazai együttes izgalmas és fordulatos mérkőzésen 4-3 arányban nyert.

A következő hasonló eseményt, a huszonnegyedik tavaszi Nagy Sportágválasztót május 24–25-én tartják, ahova a rendezők mindenkit nagy szeretettel várnak.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2019.02.21 18:21:06

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Nyártól a bajnoki címvédő MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatát erősíti a 20 éves ifj. Rosta Miklós. A korosztályos válogatott beállós alig várja már a bemutatkozást a Tisza-parti együttesben, amelyben édesapja korábbi mezszámát viselheti szeptembertől.

2019.02.17 19:22:07

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Klujber Katrin és Pásztor Noémi érkezésével immár öt tavalyi junior-világbajnok játékos erősíti az FTC felnőtt női kézilabdacsapatát. A zöld-fehérek még nem kiforrott játékosokkal a fedélzeten gyakorlatilag bárki ellen felveszik a versenyt a Bajnokok Ligájában. A klub filozófiájáról, a fiatalos koncepcióról Elek Gábor vezetőedzőt, a már rutinos fradistának számító Márton Grétát és a legújabb szerzeményt, Pásztor Noémit kérdeztük.

2019.02.13 15:32:16

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

A Ferencvárosi Torna Club újraindítja gyorskorcsolya-szakosztályát, ennek okán a zöld-fehér egyesület sajtótájékoztató keretein belül mutatta be szakmai vezetőit, illetve versenyzőit: a Liu testvérek a klubnál folytatják pályafutásukat.

2019.02.12 20:42:07

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

A sikeres hétfői versenynapot követően kedden folytatódtak a 14. téli ifjúsági olimpiai fesztivál (EYOF) küzdelmei. Az előző napihoz hasonlóan ezúttal is a curlingesek és a rövid pályás gyorskorcsolyázók vitték a prímet. Bontovics Balázs egyéniben az 500 méteres távon szerzett bronzérmet, a vegyes váltónk pedig a 3000 méteres versenyszámban a pénteki döntőbe jutott. Dicséret illeti curlingeseinket is, akik mindkét mérkőzésüket megnyerték, és továbbra is előkelő helyen állnak csoportjukban.

2019.01.24 13:22:04

Utánpótlássport utanpotlassport.hu

Döntőbe jutott a junior Australian Openen a Nagy Adrienn, Kavagucsi Nacumi leánypáros. A magyar-japán kettős 59 perc alatt, három szettben győzte le francia-máltai ellenfelét, s ezzel mindketten eddigi karrierjük egyik legszebb pillanata előtt állnak. A fináléban egy amerikai duó ellen lépnek pályára.