utanpotlassport.hu 2019.01.21 12:39 Frissítve: 2019.01.21 13:11

Téli Sportágválasztó: hideg ötletek gyerekeknek

Január 19-én szombaton a Vasas Jégcentrumban került sor az immáron ötödik alkalommal megrendezett Téli Sportágválasztóra, amelyre több ezren látogattak ki. Az esemény célja, hogy kortól függetlenül minél több téli sportágba kóstolhassanak bele az érdeklődők. A rendezvény – az eddigiekhez hasonlóan - nagy sikerrel zárult.

UP-info A helyszínre kilátogatók 21 különböző havas-jeges sportágat próbálhattak ki, többek között a jégkorongot, a jégtáncot, a műkorcsolyát, a rövid pályás gyorskorcsolyát, a curlinget, a szánkózást, a fakutyázást, az alpesi síelést és a snowboardozást. A téli sportok mellett a fitnesz világába is betekinthettek az érdeklődők, akik a rendezvény alatt díjmentesen vehették igénybe a Victory Fitness Jégpalota edzőtermi szolgáltatásait.

Az idei esemény is sikert aratott Forrás: sportagvalaszto.hu

Az idei esemény is nagy sikert aratott  •  Forrás: sportagvalaszto.hu

A sportágak kipróbálásán kívül a résztvevők sportbemutatókat is láthattak, végigizgulhatták a Média Kupát, és ráadásként egy felnőtt férfi jégkorongmeccsen is szurkolhattak.

Izgalmasnak bizonyultak a Média Kupa eseményei, amelyen sportolókból és médiásokból álló csapatok mérték össze a tudásukat. A sportolók csapatában Medveczky Erika, dr. Kiss Gergely és Szuper Levente szerepelt, míg a médiát az OCRSport.hu, a TV2 Akadémia és az M4 Sport Szabadidősport Magazin munkatársai képviselték. A csapatok curling, szárazföldi jégkorong-kapuralövés és korongtorony-építés, valamint asztali jégkorong számokban vetélkedtek egymással. A vándorkupát az OCRSport.hu csapata nyerte.

A Téli Sportágválasztó a Vasas – Gyergyószentmiklós Erste Liga felnőtt jégkorongmérkőzéssel zárult, amelyen a hazai együttes izgalmas és fordulatos mérkőzésen 4-3 arányban nyert.

A következő hasonló eseményt, a huszonnegyedik tavaszi Nagy Sportágválasztót május 24–25-én tartják, ahova a rendezők mindenkit nagy szeretettel várnak.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.01.14 21:07:01

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Elstartolt a junior leánykosarasok bajnokságának felsőházi rájátszása, amelyben a Csata DSE, a DVTK Akadémia és a Vasas Akadémia hozta ez idáig minden meccsét. A miskolciak eddig két mérkőzésből kétszer nyertek ugyanolyan arányú különbséggel: 68−67-re verték az NKA Pécs és a BEAC-Újbuda KA alakulatát is.

2020.01.14 13:07:01

Utánpótlássport G. G. utanpotlassport.hu

Fantasztikus hangulatú összecsapáson az LSU nyerte az amerikai egyetemi amerikaifutball-liga nagydöntőjét. A Tigrisek harcában – merthogy mindkét együttest Tigersnek hívják – 42–25-re diadalmaskodtak, ezzel 2007 óta az első, történetük negyedik végső sikerét aratták az NCAA-ben. Joe Burrow tovább halmozta a rekordokat.

2020.01.12 11:35:15

Utánpótlássport P. K. utanpotlassport.hu

Januárban még nem jellemzőek a kimondott utánpótlás-futballesemények, de februárban már indul a Premier League Cup, az UEFA Ifjúsági Liga, folytatódnak a hazai küzdelmek, majd márciustól már egyre több válogatott mérkőzést is rendeznek. Összegyűjtöttük a fontosabb, magyar vonatkozású futballesemények időpontjait, helyszíneit 2020-ból.

2020.01.11 21:25:17

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Több honlap is arról számolt be, hogy – a folyamatos érdeklődés ellenére – nem vált klubot a Red Bull Salzburg mindössze 19 éves magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik, akinek a kivásárlási árát immár 15 millió euróra taksálja a legnagyobb játékospiaci értékekkel fogalkozó portál, a transfermarkt.com.

2020.01.11 14:05:15

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A 2020-as szezont is a túraautó-világkupában teljesíti Tassi Attila. A fiatal magyar versenyző azt is nyilvánosságra hozta, hogy továbbra is a Honda színeiben folytatja a versenyzést, és reméli, a tanuló éve után immár jobban kijön neki a lépés.