Téli Sportágválasztó: hideg ötletek gyerekeknek

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.21. 12:39
Címkék
Január 19-én szombaton a Vasas Jégcentrumban került sor az immáron ötödik alkalommal megrendezett Téli Sportágválasztóra, amelyre több ezren látogattak ki. Az esemény célja, hogy kortól függetlenül minél több téli sportágba kóstolhassanak bele az érdeklődők. A rendezvény – az eddigiekhez hasonlóan - nagy sikerrel zárult.

UP-infoA helyszínre kilátogatók 21 különböző havas-jeges sportágat próbálhattak ki, többek között a jégkorongot, ajégtáncot, aműkorcsolyát, arövid pályás gyorskorcsolyát, acurlinget, aszánkózást, afakutyázást, azalpesi síeléstés asnowboardozást. A téli sportok mellett a fitnesz világába is betekinthettek az érdeklődők, akik a rendezvény alatt díjmentesen vehették igénybe aVictory Fitness Jégpalotaedzőtermi szolgáltatásait.UP-infoA helyszínre kilátogatók 21 különböző havas-jeges sportágat próbálhattak ki, többek között a jégkorongot, ajégtáncot, aműkorcsolyát, arövid pályás gyorskorcsolyát, acurlinget, aszánkózást, afakutyázást, azalpesi síeléstés asnowboardozást. A téli sportok mellett a fitnesz világába is betekinthettek az érdeklődők, akik a rendezvény alatt díjmentesen vehették igénybe aVictory Fitness Jégpalotaedzőtermi szolgáltatásait.

Az idei esemény is sikert aratott Forrás: sportagvalaszto.hu
Az idei esemény is sikert aratott Forrás: sportagvalaszto.hu

Az idei esemény is nagy sikert aratott  •  Forrás: sportagvalaszto.hu

A sportágak kipróbálásán kívül a résztvevők sportbemutatókat is láthattak, végigizgulhatták a Média Kupát, és ráadásként egy felnőtt férfi jégkorongmeccsen is szurkolhattak.

Izgalmasnak bizonyultak a Média Kupa eseményei, amelyen sportolókból és médiásokból álló csapatok mérték össze a tudásukat. A sportolók csapatában Medveczky Erika, dr. Kiss Gergely és Szuper Levente szerepelt, míg a médiát az OCRSport.hu, a TV2 Akadémia és az M4 Sport Szabadidősport Magazin munkatársai képviselték. A csapatok curling, szárazföldi jégkorong-kapuralövés és korongtorony-építés, valamint asztali jégkorong számokban vetélkedtek egymással. A vándorkupát az OCRSport.hu csapata nyerte.

A Téli Sportágválasztó a Vasas – Gyergyószentmiklós Erste Liga felnőtt jégkorongmérkőzésselzárult, amelyen a hazai együttes izgalmas és fordulatos mérkőzésen 4-3 arányban nyert.

A következő hasonló eseményt, a huszonnegyedik tavaszi Nagy Sportágválasztót május 24–25-én tartják, ahova a rendezők mindenkit nagy szeretettel várnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik