Strandröplabda: Hajósék a nyolcaddöntőben búcsúztak az U22-es Eb-n

Vágólapra másolva!
2020.09.26. 14:07
Címkék
Hajós Artúr és Stréli Bence párosát a német Wüst, Schneider kettős állította meg az izmiri U22-es strandröplabda Európa-bajnokság legjobb 16 csapata között.

A nyolcaddöntő jelentette a végállomást Hajós Artúrnak és Stréli Bencének az izmiri U22-es strandröplabda Európa-bajnokságon. A Strandröplabdázásért SE kétszeres felnőtt magyar bajnok párosa a legjobb 16 közé kerülésért a német Wüst, Schneider kettőssel találkozott.Hajós Artúrnak és Stréli Bencének az izmiri U22-es strandröplabda Európa-bajnokságon. A Strandröplabdázásért SE kétszeres felnőtt magyar bajnok párosa a legjobb 16 közé kerülésért a német Wüst, Schneider kettőssel találkozott.

Hajósékat német páros állította meg a 16 között Forrás: CEV
Hajósékat német páros állította meg a 16 között Forrás: CEV

Hajósékat német páros állította meg a 16 között  •  Forrás: CEV

Az első szett megnyeréséhez mindkét duó közel állt, végül a németek 22:20-ra húzták be a játszmát, a másodikban pedig 14 ponton tartották a magyar fiúkat. Hajóséknak így nem sikerült elérni céljukat, amely a kontinenstorna legjobb nyolc csapata közé jutás volt, de a játékosok így is megérdemlik a dicséretet, hiszen nagyon erős ellenfelekkel szemben álltak helyt. A C csoportból indulva portugál és spanyol párost is legyőztek, az oroszok elleni vereség jelentette azt, hogy a második helyen jutnak tovább a négyesből, így a 24 között a litvánokkal találkoztak, és nyertek.

Az U22-es Európa-bajnokságon három magyar páros indult. Oláh Botond és Ghazal Jamil, valamint Divényi Zita és Réthelyi Zsófia nem nyert mérkőzést, utóbbi kettős mégis a 24 között végzett, miután a három csapatos csoportjából automatikusan továbbjutott.

További korosztályos hírekRÖPLABDÁBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik