B. Z. utanpotlassport.hu 2020.09.26 14:07 Frissítve: 2020.09.26 14:13

Strandröplabda: Hajósék a nyolcaddöntőben búcsúztak az U22-es Eb-n

Hajós Artúr és Stréli Bence párosát a német Wüst, Schneider kettős állította meg az izmiri U22-es strandröplabda Európa-bajnokság legjobb 16 csapata között.

A nyolcaddöntő jelentette a végállomást Hajós Artúrnak és Stréli Bencének az izmiri U22-es strandröplabda Európa-bajnokságon. A Strandröplabdázásért SE kétszeres felnőtt magyar bajnok párosa a legjobb 16 közé kerülésért a német Wüst, Schneider kettőssel találkozott.

Hajósékat német páros állította meg a 16 között Forrás: CEV

Hajósékat német páros állította meg a 16 között  •  Forrás: CEV

Az első szett megnyeréséhez mindkét duó közel állt, végül a németek 22:20-ra húzták be a játszmát, a másodikban pedig 14 ponton tartották a magyar fiúkat. Hajóséknak így nem sikerült elérni céljukat, amely a kontinenstorna legjobb nyolc csapata közé jutás volt, de a játékosok így is megérdemlik a dicséretet, hiszen nagyon erős ellenfelekkel szemben álltak helyt. A C csoportból indulva portugál és spanyol párost is legyőztek, az oroszok elleni vereség jelentette azt, hogy a második helyen jutnak tovább a négyesből, így a 24 között a litvánokkal találkoztak, és nyertek.

Az U22-es Európa-bajnokságon három magyar páros indult. Oláh Botond és Ghazal Jamil, valamint Divényi Zita és Réthelyi Zsófia nem nyert mérkőzést, utóbbi kettős mégis a 24 között végzett, miután a három csapatos csoportjából automatikusan továbbjutott.

További korosztályos hírek RÖPLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.09.10 09:09:16

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Akadnak olyan edzők idehaza, akik úgy nevelik a jövő bajnokait, hogy közben maguk sem hagyták még abba az élsportot. Van közöttük olyan, aki a tokiói játékokra készül, van, aki válogatott-kerettag, egy másik szakember pedig már csak a sportág szeretete miatt áll edzésbe rendszeresen.

2020.09.03 09:09:16

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Sokak voltak csalódottak az utánpótlás-világversenyek elhalasztása, törlése miatt. Összegyűjtöttük, három sikersportágunkban (kajak-kenu, úszás, vívás), kik lehettek volna az év nagy nyertesei.

2020.08.26 09:09:17

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Az utóbbi időben jól megfigyelhető tendencia, hogy a gyerekeket egyre fiatalabban igyekeznek „megkaparintani” az egyes sportágak. Összeállításunkban arra keressük a választ, hogy miképpen működik a népszerűsítés az egészen kicsik körében, és arra is, hogy a korai kezdés együtt jár-e nem kívánatos mellékhatásokkal.

2020.07.23 16:35:17

Utánpótlássport Bruckner Vince utanpotlassport.hu

„Ebben a csapatban a vizet hordani vagy az időkérést meghallgatni is hatalmas dolog” – mondja az FTC 17 éves kézilabdázója, a felnőttekkel készülő Ballai Borbála, aki azt is elárulja, kitől tanulta a legtöbbet a nagyok között.

2020.07.20 14:55:15

Utánpótlássport B. Z. utanpotlassport.hu

A HISZEK Benned Sport Program második alprogramjának legújabb, ötödik ütemében 250 millió forintot osztanak szét a kis és közepes sportszervezetek között.